Support Magazine Vakantie-editie 2022

Alweer vier jaar ben ik van oktober tot half december lekker druk als hoofdredacteur voor de Vakantie-editie van Support Magazine. De ervaring leert dat ik er niet nog veel naast kan doen en ook dit jaar nam ik mij voor eerder te beginnen en meer schrijfklussen uit handen te geven. Deze keer is me dat ook gelukt! En ook al blijft het tot het moment van afleveren bij de drukker spannend, het liep behoorlijk vlot. Ook de samenwerking met eindredacteur en vormgever ging soepel. Ik zie dat zelf terug in het nummer. Geen afgeraffelde pagina’s of foutjes van op het laatste moment nog iets wijzigen. Ik had zelfs een oplossing klaar staan voor een tekst die maar niet binnen kwam.

Ik hoop dat het blad je inspireert en laat dromen over mooie bestemmingen. Laten we samen duimen dat we komend jaar, op z’n minst op veilige reisafstand, weer meer op ontdekking kunnen gaan! Deel je jouw reisbelevenissen op Instagram of Facebook met #supportvakantie en #eelkedroomt? Een mailtje vind ik ook heel leuk.

Wat staat er in de Support Magazine Vakantie-editie 2022?

Met het oog op corona zochten we voor de Vakantie-editie 2022 naar bestemmingen niet te ver van huis, en dat bleek helemaal geen probleem. Duitsland bijvoorbeeld kent prachtige natuurgebieden en ook op het gebied van historie en cultuur heeft het land veel te bieden. Het woord barrierefrei staat er bovendien goed op de agenda. De Vakantie-editie helpt je op weg om de mooiste toegankelijke bestemmingen bij onze oosterburen te ontdekken.

Blijf je liever in eigen land, geniet dan van de stedentrips die ik samen met zes rollende locals uit onze provinciehoofdsteden samenstelde. Zij deelden favoriete plekjes in hun eigen stad, en dat leverde verrassende insiderstips op. Ongehinderd.nl zocht er een leuk toegankelijk hotel bij, dus alle informatie voor een fijn weekend weg ligt al klaar!

In gedachten meereizen met ervaren rollende reizigers kan ook. Zo ontdekte ik Sylvia Longmire, een internationaal bekend reisblogger met als thuisbasis Orlando, Florida. Sylvia bezocht in haar rolstoel 49 landen over de hele wereld, de meeste helemaal in haar eentje. Haar verrassendste ervaring: Shanghai, de bedroevendste: Boekarest. In een vier pagina’s tellend interview vertelt ze er meer over. Op de coverfoto zie je Sylvia in het zonnige Havana, de plek waar ze oorspronkelijk vandaan komt.

Verder in de Vakantie-editie 2022: Presentatrice Eva Eikhout over haar Franse avonturen, een (hilarische) gastcolumn van filmmaker Mari Sanders, het logboek van een heerlijke cruise over de Griekse wateren en een reportage over watersport ‘zonder getut’ op de Loosdrechtse Plassen. En nog veel meer!

Lid worden of los nummer bestellen?

Wil je de Support Magazine Vakantie-editie ’22 Support ontvangen? Dat kan! Word je nu lid van Support Magazine dan ontvang je de vakantie editie en ben je zeker dat je die van komend jaar ook niet mist! Lid worden kan vanaf  € 19,99. Je krijgt dan ook het boek ‘Pak je Carlosmoment’ van Jaap Bressers cadeau. Bekijk het aanbod via SupportMagazine.nl. De Vakantie-editie 2022 is ook los te bestellen via de webshop voor € 4,99 (excl. verzendkosten).

Update sept 2022: De Vakantie-editie ’22 is uitverkocht. Je kunt het nummer nu gratis lezen via op Supportmagazine.nl  

 

Alle voorgaande vakantie-edities op een rij!

 

Support Magazine

Support Magazine verschijnt 6x per jaar en is een magazine over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. Het blad wordt gemaakt door een professionele redactie met ervaringsdeskundigen en verschijnt bij uitgeverij Virtu-media. Support Magazine heeft momenteel een bereik van 12.000 lezers en de website genereert 8.500 unieke bezoekers per maand.

Alle abonnees ontvangen aan het eind van het jaar de extra Vakantie-editie gratis bij hun abonnement.

About Author

client-photo-1
Eelke Kelderman

Reacties

Annemarie
1 mei 2022
Goedemorgen, Ik zoek een hotel in Londen,met een tillift. Ik had een hotel gevonden met zelfs een plafond tillift, maar die kamers zijn er niet meer. Zonder tillift kunnen wij niet op vakantie,onze zoon heeft een spierziekte.
2 mei 2022
Hoi Annemarie, ik ben niet zo thuis in London helaas. Ik heb even een snelle zoektocht gedaan via Google en kwam het volgende tegen:

- Handicover.com: https://bit.ly/39mao2o
- The Z Hotel City kwam ik tegen op de Facebookgroep Accessible Travel Club, er staan foto's bij waar ook een lift boven het bed hangt. Op de hotelwebsite staat wel de aangepaste kamer maar de lift wordt daar niet in genoemd. Je zou hen hierover kunnen mailen.
- https://www.chuc.org.uk/index.php/accommodation-with-hoists/hotels-in-uk/hotels-london (hier staat ook het Z Hotel City weer bij genoemd)

Een andere optie is om een lift te huren, die kun je dan in je hotel laten neerzetten. Ik heb zelf geen ervaring hiermee maar ik vond oa deze ondernemingen:

http://directmobility.co.uk/
https://www.mobilityequipmenthiredirect.com/mobility-equipment-hire/c1613-hoist-hire-in-london-england/

Ik weet niet op welke termijn jullie willen gaan want er wordt nog volop verbouwd maar er is een volledig toegankelijk huis in aanbouw in London, misschien kun je bij hen informeren wanneer ze gaan verhuren? https://www.ablestay.co.uk

Je kan ook nog contact opnemen met Buitengewoon reizen, een Nederlands reisbureau gespecialiseerd in aangepaste, individuele vakanties. Zij hebben ervaring met het regelen van hulpmiddelen op je vakantie adres.

Hopelijk heb ik je een klein beetje verder op weg geholpen. Ik hoop dat jullie een fantastische tijd kunnen beleven in London! Ik hoor heel graag of het gelukt is!

Groet, Eelke

Geef een reactie