Welkom op Eelke droomt 

Op deze website vind je bijzondere, rolstoeltoegankelijke hotels, b&b’s en vakantiewoningen. Met aandacht voor inrichting, luxe én rolstoeltoegankelijkheid. Geen grote ketens langs de snelweg of bungalowparken. En ook geen kamers die op ziekenhuizen lijken. Fijne kleinschalige adresjes waar ik zelf ben geweest of waar ik nog graag een keer heerlijk wil dromen! Ik heb een spierziekte en maak gebruik van een elektrische rolstoel.

Rolstoeltoegankelijk is een breed begrip. Ik hanteer een aantal (minimale) toegankelijkheidseisen waar een accommodatie aan moet voldoen, lees hier mijn selectiecriteria.

Cover Bed & breakfast zonder drempelsANWB boek

In 2011 kwam alles in een stroomversnelling toen mijn droom, een mooi boekje met rolstoeltoegankelijke b&b’s, uitkwam. In een half jaar tijd heb ik, samen met mijn toenmalige partner Jon, heel Nederland doorkruist. Het resultaat: een prachtig boek ‘Bed & Breakfast zonder drempels’. Twintig heerlijke weekends weg, helemaal uitgestippeld voor jou! Inclusief foto’s en zelfgetekende plattegrond van de kamer. Uiteraard hebben we ook de omgeving verkend! Het boekje is inmiddels uitverkocht maar ik heb nog een paar laatste exemplaren, wil je het graag hebben? Stuur een bericht via het contactformulier.

Voor de promotie van het boekje was ik ook bij Koffietijd!  Kijk hier het filmpje.

Droom jij met mij mee?

Op deze website staan inmiddels ruim honderd adressen, vooral in Nederland. Waar ik geweest ben krijgt een stempel ‘Eelke heeft hier heerlijk gedroomd’. Daar waar ik niet geweest ben omschrijf ik met de indruk die ik via de website, mail of telefonisch krijg. En dan hoop ik dat jij er naar toe gaat en mij vertelt hoe het echt was. Uitgebreide verhalen, filmpjes en fotoreportages zijn ook welkom! Dan ben je even gastblogger. Droom jij met mij mee?

Onafhankelijk

De hotels en B&B’s zijn mij behulpzaam geweest met het geven van extra informatie. Steeds vaker mag ik op hun uitnodiging komen ‘proefslapen’, toch blijf ik altijd eerlijk en kritisch in mijn verhaal! Hotels betalen niets voor plaatsing op deze website. Deze website is bedoeld om jouw zoektocht makkelijker te maken. Wil je reserveren of heb je extra vragen neem dan contact op met het hotel.

Spreek gewoon met jezelf af dat je minstens twee keer per jaar een adresje opzoekt van deze website. Gewoon even bellen of mailen met de locatie en genieten maar! Veel plezier. Laat je weten waar jij heerlijk gedroomd hebt?

Veel plezier!
Eelke

PS. Mis je iets op deze website? Zie je iets geks staan? Laat het me weten, heel graag!

Eelke Bonaire