De Slapende Kater
Stempel Eelke droomtIn het buitengebied van Winterswijk, in de buurtschap Corle, ligt deze ruim 100 jaar oude boerderij. B&B de Slapende kater beschikt over twee gastenkamers. Eén ruime kamer op de bovenverdieping en één appartement op de begane grond, welke rolstoeltoegankelijk is. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken en aparte slaapkamer. Op de zolder boven het appartement staat nog een éénpersoonsbed.

bb-de-slapende-kater, woonkamer

Over de rolstoeltoegankelijkheid
Het rolstoel toegankelijke appartement bevindt zich in een aangebouwd deel van de boerderij. Er is een woonkamer met (niet onderrijdbare) keuken en eigen terras. De aparte slaapkamer heeft twee éénpersoons bedden met voldoende ruimte ernaast. De badkamer heeft een verhoogd toilet met aan één kant een opklapbare beugel en aan de andere kant een beugel aan de muur. De wastafel is onderrijdbaar, in de inloopdouche zit een beugel aan de muur en staat een eenvoudig douchekrukje.

‘B&B Zonder drempels’
Roos Prommenschenckel (ambassadeur Onbeperkt Nederland 2009) heeft hier heerlijk gedroomd. Alles is prima in orde. Uitgebreide informatie en haar belevenissen (inclusief extra uittips) bij ‘De Slapende kater’ en in Winterswijk en omgeving, lees je in de ANWB-uitgave ‘B&B zonder drempels’ (maart 2012).

bb-de-slapende-kater-img_2696

Ben jij hier ook geweest? Laat ons jouw ervaringen weten.

ADRES
Pasweg 1
7119 AL Winterswijk-Corle
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet (aan één kant)
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

bb-de-slapende-kater, woonkamer

Locatie beoordelingen

17 december 2016

Ik ben nu twee keer in de Slapende Kater geweest. Mij bevalt her daar prima. mooi licht appartement. Prachtig uitzicht aan alle kanten van de boerderij. Wil en Henk Heijs zijn zeer gastvrije mensen. Voor mij is het appartement voldoende aangepast. In de douche staat een los douchestoeltje dat voor sommigen misschien niet voldoende is. De WC heeft één beugel en een handgreep.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren