Voor Contact, het ledenblad van Spierziekten Nederland, schrijf ik over onze vakantie ervaringen in mijn vaste column Eelke droomt. Hier mijn laatste verhaaltje over onze tussenstop in Duitsland bij Gästehaus Bartsch… Helaas heb ik maar 275 woorden en is het dus altijd goochelen met woorden. Anders had ik zeker ook verteld dat we in Flensburg opgesloten zaten in een winkelcentrum. Misschien ken je het wel, nog even ‘snel’ naar het (invaliden)toilet voor sluitingstijd. Helaas kwamen wij er daarna achter dat het hele overdekte winkelcentrum totaal uitgestorven was. Met aan de deur een dik hangslot. Ik heb nog spijt dat ik niet aan het meisje, dat uiteindelijk aan de andere kant van de deur buiten stond, de foto gevraagd heb die ze lachend van ons maakte. Het moet er bizar uitgezien hebben. Twee rolstoelers, wild zwaaiend en bonkend op de grote glazen deur…  Klik op: contact_2015_09-eelke-droomt

Gelukkig liep alles weer goed af en waren we op tijd voor onze cruise door Noorwegen!

collage Inrichting bij Gasthaus Bartsch, met hoog-laag bed (aan één kant) en bidet op de toilet!
Inrichting bij Gasthaus Bartsch, met hoog-laag bed (aan één kant) en bidet op de toilet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Author

client-photo-1
Eelke Kelderman

Reacties

2 november 2015
Hoi Eelke, Gaaf dat je je ideeen hier deelt op je blog. Zelf ben ik ook een reiziger en niet in het bezit van een elektrische rolstoel, maar ik moet zeggen dat ik nog nooit op de rolstoel toegankelijkheid van een hostel/hotel/B&B heb gelet. Puur omdat ik hier niet meer geconfronteerd wordt. Des te beter dat jij het aankaart! Veel succes met je reizen! gr Son
20 november 2015
Hallo Eelke, Je hebt een leuke informatieve website, leuke verhalen die ik gelezen heb. Daarnaast heb ik een vraag of jij eens op mijn website wilt kijken, en nog liever zou ik je reactie krijgen over wat ik daar aanbied. https://vakantie2014.com/rolstoelvakantie/

Geef een reactie