Quo Ferar

Aan de rand van Domburg is sinds 2010 een klein zomerhuisje te huur. De eigenaresse is er trots op en dat is terecht. Het ziet er knus en gezellig uit. Groot is het niet. Het huisje staat in een woonwijk en is aan het huis van de gastvrouw gebouwd. Het huisje heeft een kleine slaapkamer met tweepersoons bed, een rolstoeltoegankelijke badkamer, een woonkamer met open keuken, bank en tweepersoons tafeltje. Eventueel kan een kinderbed bijgeplaats worden. Het eigen terras, bereikbaar via de openslaande deuren maakt het helemaal compleet. Quo ferar betekent trouwens ‘waar ik heen ga’.

Domburg is één van de leukste stadjes van Zeeland direct aan de zee. Leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Heel fijn is ook de (elektrische) strandrolstoel, meer info hierover bij Offroad Solutions.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Via de mail laat eigenaresse Claudia ons weten dat zij regelmatig gasten in een rolstoel ontvangt. Zij regelt ook graag extra hulpmiddelen of thuiszorg. Let op, het huisje is niet groot, in de slaapkamer is beperkte ruimte. Door het bed wat op te schuiven is er aan één kant ruimte voor een rolstoel maar je kunt hier niet draaien. De badkamer heeft een verhoogd toilet met twee opklapbare beugels aan beide zijden en inloopdouche met zitje aan de wand en twee muurbeugels. De spiegel boven de wastafels hangt wel wat hoog.

Er is een eigen/gratis parkeerplaats voor de woning. Buiten en binnen is alles betegeld. Er is een plankje voor de kleine drempel bij de terrasdeuren, helaas kan het plankje niet blijven liggen als de deur dicht is.

quo-ferar-collage

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Laat jij ons weten hoe het was?

ADRES
Aanloop 53
4357 HK Domburg
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

Additional information

Land

Bed bij zomerhuisje Quo Ferar
Bed bij zomerhuisje Quo Ferar
Quo Ferar wastafels
Quo Ferar Toilet
Quo Ferar keuken
Quo Ferar keuken
Quo Ferar douche
Quo Ferar buitendeur
Quo Ferar bankje
Quo Ferar, terras buiten

Locatie beoordelingen

2.5 based on 2 beoordelingen
16 september 2018

Ik was blij met het huisje. Omdat ik in Domburg kon logeren. Het bed werd voor mij opzij geschoven en toen had ik 75 cm om mijn rolstoel er naast te zetten. De breedte van de parkeerplaats was geen 3.50 m. Ik moest mijn Nissan Almera tegen de heg aan zetten om mijn autodeur aan de bijrijderskant helemaal open te kunnen zetten. En de plank die als oprit dienst deed moest worden weggehaald voordat de deur dicht kon. Ik vond de vloer ook erg glad.

17 maart 2021

Twee jaar geleden maakten mijn man en ik gebruik van het huisje van Claudia. Zij is erg aardig en behulpzaam. Ik zag dat u er nog niet zelf bent geweest. Ik vind toch dat ik het minpuntjes over haar (kleine) achterhuisje (een verbouwde garage of schuur?) moet vertellen.
Ik had namelijk problemen om met mijn elektrische rolstoel (60 cm. breed) langs de meubels te rijden. Van de kamer naar de badkamer was moeilijk zonder hulp. Daar moesten wij steeds meubels verplaatsen en ook weer terugzetten anders was er elders weer geen ruimte. De meubels zijn erg groot voor het kleine huisje.
Wij hebben daarna twee keer van Sea & Sun een appartement midden in Domburg gehuurd. Wijnstaete heet het gebouw. Daar ben je als gehandicapte echt op vakantie! Enorm luxe en mooi appartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een groot terras. Daar zou ik tijd voor vrij maken om te gaan kijken. Wat een genot.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren