Quo Ferar

Aan de rand van Domburg is sinds 2010 een heerlijk vakantiehuisje te huur. De eigenaresse is er trots op en dat is terecht. Het ziet er knus en gezellig uit: een zomerhuisje zoals het hoort. Het huisje staat in een woonwijk en is aan het huis van de gastvrouw gebouwd. Het huisje heeft een kleine slaapkamer met tweepersoons bed, een rolstoeltoegankelijke badkamer, een woonkamer met open keuken, bank en tweepersoons tafeltje. Eventueel kan een kinderbed bijgeplaats worden. Het eigen terras, bereikbaar via de openslaande deuren maakt het helemaal compleet. Quo ferar betekent trouwens ‘waar ik heen ga’.

Domburg is één van de leukste stadjes van Zeeland direct aan de zee. Leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Heel fijn is ook de (elektrische) strandrolstoel, meer info hierover bij Offroad Solutions.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Via de mail laat eigenaresse Claudia ons weten dat zij regelmatig gasten in een rolstoel ontvangt. Zij regelt ook graag extra hulpmiddelen of thuiszorg. In de badkamer is een verhoogd toilet met twee opklapbare beugels aan beide zijden, twee onderijdbare wastafels met mengkranen, inloopdouche met zitje aan de wand (zonder leuningen) en wandbeugels. Eigen/gratis parkeerplaats voor de woning. Buiten en binnen is alles betegeld. Er is een plankje voor de kleine drempel bij de terrasdeuren, helaas kan het plankje niet blijven liggen als de deur dicht is.

quo-ferar-collage

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Laat jij ons weten hoe het was?

ADRES
Aanloop 53
4357 HK Domburg
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

Additional information

LandNederland

Bed bij zomerhuisje Quo Ferar
Bed bij zomerhuisje Quo Ferar
Quo Ferar wastafels
Quo Ferar Toilet
Quo Ferar keuken
Quo Ferar keuken
Quo Ferar douche
Quo Ferar buitendeur
Quo Ferar bankje
Quo Ferar, terras buiten

Locatie beoordelingen

3 based on 1 beoordeling
16 september 2018

Ik was blij met het huisje. Omdat ik in Domburg kon logeren. Het bed werd voor mij opzij geschoven en toen had ik 75 cm om mijn rolstoel er naast te zetten. De breedte van de parkeerplaats was geen 3.50 m. Ik moest mijn Nissan Almera tegen de heg aan zetten om mijn autodeur aan de bijrijderskant helemaal open te kunnen zetten. En de plank die als oprit dienst deed moest worden weggehaald voordat de deur dicht kon. Ik vond de vloer ook erg glad.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren