Bos-Inn

In 2014 is aan de achterkant van de boerderij van Aart en Jellie flink verbouwd en zijn er twee ruime studio’s met eigen sanitair en keukenblokje gemaakt. Beide tweepersoons studio’s zijn rolstoeltoegankelijk. Omdat de studio’s aan verschillende kanten van de boerderij liggen heb je bovendien lekker veel privacy en een eigen ingang en terras. Kamer Kip kijkt uit op de mooie zijtuin en de rand van het bos. Vanuit kamer Paard kijk je uit op weilanden met paarden en de achterliggende landerijen. Moet gek gaan wil je hier niet een roofvogel of groepje reeën voorbij zien komen. Zuidoost Drenthe geldt als een van de donkerste plekjes van Nederland, dus ’s avonds kun je sterren kijken! De kamers zijn ongeveer gelijk aan elkaar in een landelijke sfeer ingericht.

Bos-Inn, terras

De omgeving

Fietsend en wandelend in Drenthe op z’n mooist. Tegenover b&b Bos-Inn ligt een groot bos met verschillende mooie routes. Museumdorp Orvelte is een leuke dagtocht (10km) maar ook Emmen is niet ver (17km). Dichtstbijzijnde dorpje is Meppen (4km), hier vind je twee goede restaurants. Een supermarkt is in het nabijgelegen dorpje Aalden (7 km). Voor meer leuke tips kijk je op de website van b&b Bos-Inn.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Allebei de ruime studio’s zijn ongeveer gelijk. In één ruimte vind je een kingsize bed, een grote eettafel met luxe stoelen en een keukenblokje (niet onderrijdbaar). Het tweepersoonsbed, 2.20 lang, is gemakkelijk los te koppelen zodat het twee eenpersoonsbedden worden. De badkamer is volgens de richtlijnen gebouwd, een toilet met beugels, één opklapbaar en één aan de muur, onderrijdbare wastafel en een inloopdouche. Een losse douchestoel en wandbeugel zijn aanwezig. Er is ook een alarmsysteem in de badkamer. Deze alarmbel gaat over bij je gastvrouw Jellie. Zij is zelf werkzaam als verpleegkundige op de eerste hulp en kan eventueel inspringen in nood of met kleine dingetjes. Heb je zorg nodig dan verwijst Jellie graag naar de thuiszorg omdat ze ook in het ziekenhuis werkt. De kamers worden huisdiervrij gehouden, helaas zijn hulphonden daarom dus niet welkom.

Bos-Inn, keukenblok

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Ben jij hier geweest? Laat ons weten hoe het was!

ADRES
Meppenstraat 43
7855 TB Meppen
TELEFOON
0593 785 075/06 47589142
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Twee aangepaste kamers
Douchestoel

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bos-Inn, voorkant boerderij
Bos-Inn, voorkant boerderij
Bos-Inn, zijtuin
Bos-Inn, terras
Bos-Inn, terras
Bos-Inn, keukenblok
Bos-Inn, eettafel en keukenblok
Bos-Inn, kingsize bed
Bos-Inn, doorkijkje naar baadkamer
Bos-Inn, badkamer-douche
Bos-Inn, badkamer-douche
Bos-Inn, badkamer-wastafel

Locatie beoordelingen

5 based on 2 beoordelingen
25 juli 2018

Prima, groot appartement. Inrichting is een goede mix van landelijke en klassieke elementen. Heerlijk ontbijt, wordt op een afgesproken tijd voor je deur gezet. Erg aardige eigenaren. Geen douchestoel aanwezig (misschien is dat in overleg wel bespreekbaar). We komen zeker nog een keer terug!

26 juli 2018

Fijn te horen Martine en bedankt voor je reactie!

25 september 2018

Heel goed overnachtingsadres. Mooie rustige plek en heel toegankelijke badkamer met zitje, beugels bij het toilet, enz.
Uitstekend uitgebreid ontbijt werd ‘s ochtends voor de deur gezet. We kwamen niets tekort.
Wij hebben Orvelte, hunebedcentrum in Borger en Wildlands in Emmen bezocht. Die laatste is ook met de attracties waar je in kan super goed toegankelijk, echt een aanrader!

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren