La Normande
Tussen Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, midden in de polders, staat B&B La Normande. Eén van de voormalige koeienstallen achter de oude Noord-Hollandse boerderij is omgetoverd in een vakantiechalet met vier ruime kamers, een grote woonkamer en een open keuken in landelijke sfeer. Alle ruimtes zijn toegankelijk met een rolstoel, één van de kamers heeft een aangepaste badkamer. De kamers hebben ieder een eigen seizoen meegekregen, dat zie je terug in de kleur en de naam van de kamer.

La Normande kan door de gezellige gezamenlijke ruimte en keuken ook heel goed als kleine groepsaccomodatie geboekt worden, gezellig voor een weekend weg met vrienden of familie. De heerlijk gezellige en een tikje rommelige gastvrouw Christine verzorgt graag een heerlijk ontbijtje voor haar gasten en vertelt met haar mooie franse accent graag wat er allemaal te doen is in de omgeving.

La Normande, Lente kamer theetafeltje

Over de rolstoeltoegankelijkheid
Alweer even geleden (in 2011) hebben wij heerlijk gedroomd in de Lente-kamer van La Normande. In de kamer staan twee éénpersoonsbedden tegen elkaar. Aan één kant van het bed is voldoende ruimte. Eventueel kunnen de bedden wat opgeschoven worden zodat aan beide kanten meer ruimte is. Er staat ook een slaapbank in de kamer. Voor één persoon prima, als deze wordt uitgeklapt tot twee persoonsbed is er te weinig ruimte in de kamer voor een rolstoel. De lente kamer heeft een eigen deur naar het gezamenlijke terras. De badkamer is ruim, met inloopdouche en onderrijdbare wastafel. Er hangt een douchestoel aan de wand. Bij de toilet zitten twee opklapbare beugels. De wc is trouwens wel erg hoog (56 cm), dus dat was voor mij voetjes van de vloer.

‘B&B zonder drempels’
Uitgebreide informatie, foto’s, zelfgetekende plattegrond en onze belevenissen (inclusief extra uittips) in Enkhuizen en Hoorn lees je in de ANWB uitgave ‘B&B Zonder drempels’ (maart 2012).

La Normande, gezamenlijke zithoek

Ben jij hier ook geweest? Laat ons jouw ervaringen weten!

ADRES
Binnenwippend 66
1617 KW Westwoud
TELEFOON/MOBIEL
0228 562 430/ 06 13 12 85 55
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
 Douchestoel
Beugels bij toilet
Hulphonden welkom

Additional information

Land

La Normande, oude boerderij
La Normande, gezamenlijke zithoek
La Normande, gezamenlijke keuken
La Normande, gezamenlijke woonkamer
La Normande, ontbijtje
La Normande, Lente kamer rolstoeltoegankelijk
La Normande, Lente kamer theetafeltje
La Normande, badkamer Lente kamer

Locatie beoordelingen

4 based on 1 beoordeling
23 mei 2014

Tom (tom) bracht ons ter plekke, zonder hadden we het niet gevonden denk ik. La Normande biedt de charme van een bed&breakfast en de luxe van een hotel. Eigenaresse is francaise die zeer enthousiast en lief haar gasten, ons dus, verwend. Prima kamer met royale badkamer. Ontbijt is eenvoudig maar prima.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren