De Trommel

Begin 2013 begonnen Sander en Marieke aan het verbouwen van vakantieverblijf de Trommel. En wat is het mooi geworden, sfeervol ingericht met mooie spullen volgens de laatste trends en zeer compleet. Op het erf zijn alle vroegere verblijven van de machines, de kippen, varkens en de boer omgebouwd tot vakantiehuisjes, allemaal uniek. Schuurwoning nr 4 is rolstoelgeschikt, dit zes-persoonshuisje heeft beneden één slaapkamer en aangepaste badkamer. Boven zijn nog vier slaapplaatsen (twee op de vide) en een badkamer.

De Trommel ligt direct onderaan de duinen en op slechts één kilometer afstand van misschien wel het leukste Zeeuwse kustplaatsje: Domburg.

Meest rechts is het rolstoeltoegankelijke huis

De Trommel Schuurwoning4 keuken

Over de rolstoeltoegankelijkheid

De vader van Marieke heeft MS dus het was logisch dat er ook een rolstoeltoegankelijk apartement bij moest komen. Ik krijg een uitgebreide mail van Marieke: ‘De douche is aangepast en in de slaapkamer is er bij binnenkomst twee meter vrij naast het bed. De andere zijde van het tweepersoonsbed is wat lastiger te bereiken. De bedden kunnen los van elkaar in het verlengde van de slaapkamer worden gezet, dan is er naast het bed een ruimte van één meter (zie ook de plattegrond). Alle deuren zijn 85 cm breed. De voordeur heeft een kleine drempel, maar daar hebben we een oprijplaat voor. Van binnenuit naar het terras ligt een lage drempel van 2 cm. Er is geen aangepaste keuken. Boven is er een ruime tweepersoonsslaapkamer en een aparte vide met twee bedden. Ook is er een tweede badkamer op de bovenverdieping. Lastig punt is dat er grind rondom de schuur ligt, dat is niet voor elke rolstoel te doen! Je kunt wel direct met de auto voor het appartement rijden en daar parkeren. We laten geen huisdieren toe, maar is de hulphond onmisbaar dan is die zeker welkom in overleg.’

Ben jij hier ook geweest? Laat ons jouw ervaringen weten!

ADRES
Trommelweg 2a
4357 RH Domburg
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Ruimte voor douchebrancard
Hulphonden welkom

 

De Trommel, erf
De Trommel, erf
De Trommel Schuurwoning4 keuken

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren