De Landschotse Hoeve

Fijn, weer een adres bij de boer! De Landschotse Hoeve is gevestigd op een actief melkveebedrijf, twintig kilometer onder Tilburg. Sinds augustus 2013 zijn in het vroegere stalgedeelte van de langgevelboerderij drie appartementen beschikbaar, waarvan één rolstoelproof. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond en in de woonkamer staat nog een slaapbank. Door het appartement er boven ook te huren kun je het aantal slaapplaatsen uitbreiden, de trap naar boven is binnendoor bereikbaar. Voor een lekker ontbijtje kan gezorgd worden. Het appartement heeft een eigen omheinde tuin.

De omgeving

De Landschotse hoeve ligt direct tegenover natuurgebied ‘De Landschotse Heide’, met mooie wandel- en fietspaden. Westelbeers is gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Maar ook Safaripark ‘De Beekse Bergen’ (18km) of ‘De Efteling’ (35km) zijn makkelijk bereikbaar. In de buurt (13 km) vind je een heerlijk zwemmeer met strand, het E3 strand. Maar vergeet ook niet dat het heerlijk toeven is op de boerderij zelf. Iedereen mag meehelpen met melken of de kalfjes te drinken geven en wie weet zit er nog een ritje op de tractor bij!

Landschotse Hoeve, boerderij
Landschotse Hoeve, boerderij

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Appartement ‘Wit Holland’ is rolstoeltoegankelijk en ruim van opzet. Op de site van de Landschotse Hoeve vind je goede informatie en duidelijke foto’s. Er is een ruime badkamer met opklapbare beugels bij het toilet en een inloopdouche. Een  douchestoel (op kleine wielen) en douchebrancard is aanwezig. In één van de slaapkamers staan standaard twee elektrisch verstelbare bedden, daarnaast kan op verzoek een electrisch verstelbaar ‘ziekenhuisbed’ neergezet worden. Aan beide zijden van het bed is voldoende ruimte voor een rolstoel. In de andere slaapkamer staan drie eenpersoonsbedden. Ook de keuken is onderrijdbaar en in hoogte verstelbaar.

Dit lijk mij super goed toegankelijk dus!

Landschotse Hoeve, woonkamer Wit Holland
Landschotse Hoeve, woonkamer Wit Holland

Wij zijn hier (nog) niet geweest? Laat ons jouw ervaringen weten!

ADRES
Voldijnseweg 4
5091 KK Westelbeers
TELEFOON/MOBIEL
06-20159184 of 06-52717700
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Douchebrancard
Aangepaste keuken

Hulphonden welkom
Twee slaapkamers begane grond
Hoog-laag bed

 

Landschotse Hoeve, terras Wit Holland
Landschotse Hoeve, terras Wit Holland
Landschotse hoeve luchtfoto
Landschotse Hoeve, boerderij
Landschotse Hoeve, woonkamer Wit Holland
Landschotse Hoeve, woonkamer/eettafel Wit Holland
Landschotse Hoeve, keuken Wit Holland
Landschotse Hoeve, slaapkamer1 Wit Holland
Landschotse Hoeve, slaapkamer2 Wit Holland
Landschotse Hoeve, badkamer Wit Holland
Landschotse Hoeve, badkamer:wasmachine Wit Holland
Landschotse Hoeve, E3 strand (Eersel)

Locatie beoordelingen

5 based on 1 beoordeling
12 april 2015

We hebben het bijzonder naar onze zin gehad in de Landschotse hoeve. Wit Holland is een prachtig en ruim appartement. Volledig aangepast voor onze jongste dochter in de rolstoel. We zijn heel hartelijk ontvangen. Wat een luxe: opgedekte bedden, handdoeken aanwezig en lekker verse eitjes en chocolade eitjes in de Paasboom. We hebben veel gewandeld over de rolstoeltoegankelijke paden. Mooie natuur! We komen zeker terug om te fietsen en voor Amélie de rolstoelfiets uit te proberen! Er valt nog veel te beleven op de boerderij, in de omgeving en de steden zoals Tilburg en ’s Hertogenbosch dus we gaan zeker terug! Bedankt Eelke voor dit droomadres. Groetjes uit België van Ivo, Martine, Eveline en Amélie.

4 januari 2021

Wat ontzettend vervelend om te horen dat jullie eerder zijn vertrokken! Op een boerderij zitten vliegen maar blijkbaar geen afdoende horren of iets dergelijks? Het is vooral heel jammer dat jullie er niet uitkwamen met de verhuurders. Bedankt voor jullie verhaal.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren