Puur de Peel

Puur de Peel (voorheen Bij d’n Berk) ligt aan de rand van natuurgebied ‘De Grote Peel’, op een voormalige melkveebedrijf staan nu zes ruime appartementen (4- en 6 persoons). De vakantiehuizen zijn allemaal aangepast voor rolstoelgebruikers en ook het hele terrein is daarop ingericht. Uniek is het overdekte, verwarmde zwembad!
De appartementen bevinden zich geheel op de begane grond en sommige hebben een doorgang naar het naastgelegen appartement. Heel fijn is de gezellige gaskachel in alle huisjes! Voor kinderen is het hier ook heerlijk, speeltoestellen, kleine boerderijdieren en alle ruimte van de wereld om te spelen. Door de beschikbaarheid van een gezamelijke ruimte met grote keuken is Puur de Peel ook goed als groepsaccommodatie te boeken. Er zijn dan in totaal dertig bedden.

Puur de Peel ligt centraal tussen Eindhoven, Venlo en Weert en in de buurt van een aantal pretparken. Maar ook op het terrein hoef je je niet hoeft te vervelen! Een jeu de boulesbaan, een trapveld met een voetbaldoel en een weide met speeltoestellen en een trampoline. Skelters staan klaar!

 

Bij d'n Berk, uitzicht

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Op de website van Puur de Peel staat alles over de toegankelijkheid tot in de details beschreven en uiteraard voldoet het aan de eisen van Eelke droomt. Meer dan dat zelfs. Alle appartementen beschikken over een aangepaste badkamer met inloopdouche, een onderrijdbare wastafel, kantelbare spiegel en een verhoogd toilet met beugels. Er is een opklapbare douchestoeltje aan de wand en eventueel een verrijdbare douchestoel of douchebrancard. De open keuken is gedeeltelijk onderrijdbaar en goed te gebruiken vanuit de rolstoel. In één van de slaapkamers staan twee hoog/laag bedden. De extra’s: een verwarmd zwembad met plafondlift en een lichtjeskamer (snoezelruimte).

Bij d'n Berk, rolstoeltoegankelijke keuken

 

Wij hebben deze locatie (nog) niet bezocht. Laat jij ons weten hoe het was?

 

ADRES
Achtermijterbaan 7
5725 RL, Heusden
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Meerdere aangepaste kamers
Hulphonden welkom
Hoog-laag bed
Ruimte voor douchebrancard
rolstoeltoegankelijk zwembad

 

Additional information

Land

Bij d'n Berk, vooraanzicht
Bij d'n Berk, luchtfoto
Bij d'n Berk, rolstoeltoegankelijke keuken
Bij d'n Berk, rolstoeltoegankelijke badkamer
Bij d'n Berk, slaapkamer
Bij d'n Berk, woonkamer en keuken
Bij d'n Berk, terras
Bij d'n Berk, uitzicht
Bij d'n Berk, lichtjeskamer
Bij d'n Berk, zwembad met tillift
Bij d'n Berk, nestschommel
Bij d'n Berk, schaapjes
Bij d'n Berk, vooraanzicht

Locatie beoordelingen

4 based on 1 beoordeling
13 augustus 2019

Wij waren 2 jaar geleden op deze locatie. Prima aangepast voor rolstoelrijders. De badkamer is heel ruim! Alles was aanwezig, je kunt er wassen en zwemmen is ook mogelijk, maar hebben wij niet benut. Ook kun je lekker buitenzitten.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren