Landhuis in het Beierse Woud, Meine Auszeit

landhaus-meine-auszeit-winter

Ruim een jaar geleden kreeg ik een mail van Kim en Joost uit Duitsland. Ze waren een prachtig Landhaus aan het verbouwen tot mooi rolstoeltoegankelijk hotel. Of ik vast naar hun website wilde kijken. Niet vaak was de toegankelijkheid zo uitgebreid en duidelijk beschreven en dat terwijl de kamers nog niets eens af waren. En nu zijn ze open! Met twee prachtige aangepaste kamers een adres om direct te boeken.

Landhaus Meine Auszeit, collage
Landhaus Meine Auszeit

Landhaus Meine Auszeit (letterlijk vertaald: mijn tijd ertussenuit) bevindt zich in Bodenmais in het prachtige Beierse Woud in het zuidoosten van Duitsland. Met de auto is het zo’n achthonderd kilometer vanaf Utrecht. Je kunt natuurlijk ook met de trein of het vliegtuig. Bodenmais is een populair toeristenplaats zowel in de zomer als de winter. In de omgeving veel (oer)natuur maar ook heerlijk genieten van heerlijke ‘Kaffee mit Kuchen’ op een terras. Kim en Joost weten je precies de juiste adresjes te vertellen.

Nog geen plannen voor de komende weken? Vermeld ‘Eelke droomt’ bij je boeking en je krijgt voor een verblijf in juli of augustus (2014) 10% korting op je boeking! Kijk op Landhaus Meine Auszeit voor een uitgebreide beschrijving van de kamers en extra mogelijkheden zoals een hoog-laag bed en douchebrancard.

 

About Author

client-photo-1
Eelke Kelderman

Reacties

elvira
6 december 2014
hier ben ik al vele keren geweest en heeft een gondel waar je in kan md rolstoel,ik heb een hand bewogen rolstoel met emotie wielen en de freewheel er voor prima combie :-) Großer Arber Berg in Bayerisch Eisenstein, Duitsland De Große Arber is met een hoogte van 1456 meter de hoogste berg van het Beierse Woud en wordt ook wel de „König des Bayerischen Waldes" genoemd. Geografisch behoort de berg tot het Bohemer Woud. Het ligt in Beieren in Duitsland. Wikipedia Hoogte: 1.456 m Prominentie: 1.031 m wij kamperen daar al negen jaar in de buurt,alle jaren met de vouwwagen,volgend jaar met een (net gekochte oude ) caravan aangezien het te zwaar word voor mijn man kilometers rijden en dan (samen) de vouwwagen opzetten,nu zal het beter gaan en ik in de caravan op een krukje . met vriendelijke groet elvira houthuijs

Geef een reactie