Gisteren kwam ik Martyn Sibley op het spoor. Een collega, type reislustige enthousiaste rolstoeler. Ook hij deelt zijn ervaringen en zet zich in voor een beter toegankelijke reiswereld. Fijn te merken dat er nog meer van die types zijn zoals ik. Kijk maar even mee naar zijn super leuke filmpjes.

Martyn Sibley geeft mooie tips over Barcelona. Maf te weten dat ik een maand eerder dan hij nog door Barcelona rondreed! De tip van de luchtballon had ik graag eerder geweten, alhoewel, dat is een goede reden om nog een keer te gaan!

In het voorjaar ga ik samen met Jon voor een congres, met de eigen auto, naar Engeland! Ja echt, ik ga het gewoon doen, links rijden! Misschien moeten we er een paar dagen aan vast knopen en op ontdekking gaan? Martyn ging naar Exmoor National Park, Zuid-westelijk in Engeland. Ziet er goed uit.

Enneh, ik word ook altijd heel blij van jullie reacties en verhalen, dus vertel. Wat is jou vakantieplan voor 2015?

About Author

client-photo-1
Eelke Kelderman

Reacties

Patricia
10 januari 2015
Wat een leuke blog weer, ik lees ze altijd met veel plezier en het lijstje van waarbij allemaal naar toe wil wordt steeds langer :-). Door je blogs krijg ik steeds meer zin om te reizen, er kan meer dan ik dacht in elektrische rolstoel.
10 januari 2015
Wij zijn inmiddels al een paar keer naar Engeland geweest, en ik ben al gewend aan het links rijden! Alleen de eerste dag even wennen aan rechtsaf slaan en invoegen op de snelweg als je in een Nederlandse auto rijdt. Wat ons opvalt is dat er de laatste jaren in de UK steeds meer geregeld wordt voor rolstoelers. Mensen zijn over het algemeen ook veel vriendelijker en behulpzamer, als je dat wilt. Met de rolstoel zijn we vooral in Noord-Engeland geweest. Daarom gaan wij meestal met de boot. Op de boot is het wel een beetje krap, maar dat is voor iedereen zo, maar voor de rest zijn de voorzieningen voor mindervaliden best goed. Ik neem aan dat je bekend bent met de website van Open Britain https://www.openbritain.net/ Alvast veel plezier! Ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Geef een reactie