Duinhuisjes Noordduinen

Op Park Noordduinen zijn drie rolstoeltoegankelijke duinhuisjes. Deze liggen verspreid over het vakantiepark en zijn al wat ouder, maar gerenoveerd ziet het er best aardig uit met de mooie bollenvelden op de muur en de ruime tafel in de houten keuken. Gooi lekker de deuren in je slaapkamer open en je kunt de zee horen! Vooral de plek, midden in de duinen, is natuurlijk fantastisch. Het ziet er op de foto’s uit als een heerlijk plekje voor een klein gezin, op het park is namelijk ook nog een binnen- en buitenzwembad en een grote speeltuin. Vanuit het park ben je ook zo op het strand en bij de verschillende strandtenten.

De camping heeft overigens ook aangepast sanitair.

Duinhuisje-Park-Noordduinen woonkamer en keuken
Het buitenzwembad op Park Noordduinen.

In de omgeving

De gehele vakantie aan het strand vertoeven is natuurlijk heerlijk, maar er is meer te ontdekken. Fiets of rol bijvoorbeeld lekker door de duinen of de gezellige dorpjes in de buurt. Katwijk heeft een prachtige wandelboulevard, met gedeeltelijk verharde (schelpen)paden – ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers! Kijk op de site van de gemeente Katwijk voor strandrolstoelen (jutters) en waar het strand toegankelijk is. Katwijk aan Zee wordt omringd door mooie steden zoals Leiden, Delft en Den Haag. Daarnaast is in het voorjaar De Keukenhof een bezoek waard!

Zin om op speurtocht te gaan? Jola Tours ontwikkelt ‘selfguided sightseeing’ speurtochten in de bollenstreek een checkte de route in Katwijk ook op rolstoeltoegankelijkheid, je besteld de toegankelijke ‘Schnipseljagd’ via Jolatours.com.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Er zijn drie ongeveer dezelfde rolstoeltoegankelijke huisjes op het park. De huisjes zijn ongeveer 75 m2 met twee slaapkamers, woonkamer met open keuken en rolstoeltoegankelijke badkamer. De keuken is helaas niet onderrijdbaar. In de wat ruimere slaapkamer staan twee hoog-laagbedden (met pagegaai) en in de kleine slaapkamer twee boxspringbedden waarvan één een half hoogslaper (niet rolstoeltoegankelijk). De badkamer heeft een inloopdouche met (Linido) douchestoel met opklapbare armleuningen aan de wand. Bij de toilet (hoogte 50 cm) zijn twee opklapbare beugels en de wastafel is onderrijdbaar.

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Ben jij hier geweest? Laat ons weten hoe het was!

 

ADRES
Campingweg 1
2221 EW Katwijk aan Zee
TELEFOON/MOBIEL
071 402 5295
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Hoog-laag bedden
Opklapbare beugels bij het toilet
Inloopdouche met douchestoel aan de wand

 

 

Locatie beoordelingen

4 based on 3 beoordelingen
11 april 2022

Wij zijn vorig jaar juni in dit huisje geweest, is ons heel goed bevallen. Lekker ruim alles en als je niet goed uit de voeten kan is het goed te doen om naar de zee of strandtent te gaan om heerlijk te lunchen enz. Zou dit jaar in september best nog naar dat huisje terug willen. Groeten A Mommers.👍

13 juli 2022

In mei een lang weekend geweest, goed toegankelijk en met een hooglaagbed. Alleen jammer dat het onze zoon is die rolstoelafhankelijk is en ik daarom in het kinderstapelbed moest gaan slapen. Daar hadden we niet op gerekend. Het is er wel snel erg warm zo onder het duin.

31 juli 2022

Hoi Miranda, dank voor je reactie. Dat helpt andere mensen te bepalen of het voor hen geschikt is. Omdat ik er zelf niet ben geweest is dat extra fijn. Jammer dat de informatie niet duidelijk genoeg was en het dus niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Ik heb de tekst iets aangepast en een foto van de ‘half hoogslaper’ zoals Molecaten het op de site noemt erbij geplaatst in de hoop dat het zo duidelijker is. Klopt het zo beter volgens jou ervaring? Groet, Eelke

3 april 2024

Wat een heeeerlijk huis! Lekker ruim, veel bergingsmogelijkheden. Kleurig, je blijft naar die bollenvelden kijken. Binnen 10 minuten zit je op het strand, waar betonplaten het je makkelijk maken om er met een rolstoel op te gaan. 20 minuten lopen/rollen over de boulevard en je bent in het centrum met veel winkels, terrasjes en een heerlijk viswinkel/restaurant.
In het huis zijn 2 hoog/laagbedden, maar HELAAS kan de meegenomen tillift niet onder het bed (een “misser” dus)! Wij waren er in maart en toen was het nog heerlijk rustig, maar het restaurant was dus jammer genoeg ook dicht. Dit huis is wel een aanrader!

9 april 2024

Hoi Liesbeth, dank voor je review. Fijn dat je jou ervaringen deelt, daar hebben andere ook weer wat aan. Balen van de tillift, hopelijk hebben jullie je toch weten te redden. Ik probeer hier zelf ook op te letten en neem het mee in de metingen. Groetjes, Eelke

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren