Duinhuisjes Noordduinen

Op Park Noordduinen zijn drie rolstoeltoegankelijke duinhuisjes. Deze liggen verspreid over het vakantiepark en zijn al wat ouder, maar gerenoveerd ziet het er best aardig uit met de mooie bollenvelden op de muur en de ruime tafel in de houten keuken. Gooi lekker de deuren in je slaapkamer open en je kunt de zee horen! Vooral de plek, midden in de duinen, is natuurlijk fantastisch. Volgens mij is dit een heerlijk plekje met een klein gezin, op het park is namelijk ook nog een binnen- en buitenzwembad en een grote speeltuin. Vanuit het park ben je ook zo op het strand en bij de verschillende strandtenten.

De camping heeft overigens ook aangepast sanitair.

Duinhuisje-Park-Noordduinen-keuken (niet onderrijdbaar)
Het buitenzwembad op Park Noordduinen.

In de omgeving

De gehele vakantie aan het strand vertoeven is natuurlijk heerlijk, maar er is meer te ontdekken. Fiets of rol bijvoorbeeld lekker door de duinen of de gezellige dorpjes in de buurt. Katwijk heeft een prachtige wandelboulevard, met gedeeltelijk verharde (schelpen)paden – ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers! Kijk op de site van de gemeente Katwijk voor strandrolstoelen (jutters) en waar het strand toegankelijk is. Katwijk aan Zee wordt omringd door mooie steden zoals Leiden, Delft en Den Haag. Daarnaast is in het voorjaar De Keukenhof een bezoek waard!

Zin om op speurtocht te gaan? Jola Tours ontwikkelt ‘selfguided sightseeing’ speurtochten in de bollenstreek een checkte de route in Katwijk ook op rolstoeltoegankelijkheid, je besteld de toegankelijke ‘Schnipseljagd’ via Jolatours.com.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Er zijn drie ongeveer dezelfde rolstoeltoegankelijke huisjes op het park. De huisjes zijn ongeveer 75m2 met twee slaapkamers, woonkamer met open keuken en rolstoeltoegankelijke badkamer. De keuken is helaas niet onderrijdbaar. In de ruimere slaapkamer staan twee hoog-laagbedden (met pagegaai) en in de kleinere slaapkamer twee boxspringbedden (niet rolstoeltoegankelijk). De badkamer heeft een inloopdouche met (Linido) douchestoel met opklapbare armleuningen aan de wand. Bij de toilet (hoogte 50 cm) zijn twee opklapbare beugels en de wastafel is onderrijdbaar.

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Ben jij hier geweest? Laat ons weten hoe het was!

 

ADRES
Campingweg 1
2221 EW Katwijk aan Zee
TELEFOON/MOBIEL
071 402 5295
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Hoog-laag bedden
Opklapbare beugels bij het toilet
Inloopdouche met douchestoel aan de wand

 

 

Locatie beoordelingen

4 based on 1 beoordeling
11 april 2022

Wij zijn vorig jaar juni in dit huisje geweest, is ons heel goed bevallen. Lekker ruim alles en als je niet goed uit de voeten kan is het goed te doen om naar de zee of strandtent te gaan om heerlijk te lunchen enz. Zou dit jaar in september best nog naar dat huisje terug willen. Groeten A Mommers.👍

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren