De Spijken

Tussen de Maas en de Waal, in de Bommelerwaard, ligt Boerderij de Spijken. Op de boerderij worden koeien gehouden, maar inmiddels is er ook een minicamping (vijftien plaatsen) en een bed & breakfast met twee mooie ruime, landelijk gelegen studio’s naast elkaar. De studio’s liggen op de begane grond, hebben prachtig uitzicht en eigen terras. Studio Wulp is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de foto’s zien de kamers er mooi uit, maar vooral de foto’s van buiten scheppen hoge verwachtingen. Een heerlijk plekje.

Op de boerderij zelf is het goed toeven en er is de mogelijkheid een workshop kaarsen maken te volgen bij boerin Truus. Naast de koeien en kalfjes in de wei zijn er ook een aantal pony’s waarmee gereden wordt. Boerderij Spijken ligt in een landelijke omgeving in het buitengebied van Ammerzoden, nabij Kerkwijk. Steden als Zaltbommel en Den Bosch liggen niet ver weg (10 minuten rijden met de auto), ook het vestingstadje Heusden is zeker een bezoekje waard.

Boerderij de Spijken, kamer Wulp

Over de rolstoeltoegankelijkheid

De studio is ruim, ca. 25 m2, dus je kunt er met een rolstoel goed manoeuvreren. Ook twee rolstoelen moet kunnen. De badkamer is rolstoeltoegankelijk met een ruime inloopdouche en eenvoudig los staand douchekrukje. Huur eventueel een andere douchestoel bij de thuiszorg. Het toilet is voorzien van één opklapbare beugel en één beugel aan de muur. De wastafel is onderrijdbaar. In de kamer vind je ook een volledig ingerichte keuken, maar deze is niet onderrijdbaar/aangepast. Het ontbijt komt lekker op de kamer of op het terrasje voor je huisje. Er is een oplaadpunt voor een elektrische fiets of scootmobiel in de fietsenstalling. Honden zijn welkom, maar moeten in de weilanden aan de lijn.

 

ADRES
Lange Achterdijk 1
5324 JD Amerzoden
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

BewarenBewaren

Boerderij de Spijken buiten, vooraanzicht b&b
Boerderij de Spijken buiten, vooraanzicht b&b
Boerderij de Spijken buiten, vooraanzicht b&b
Boerderij de Spijken, kamer Wulp
Boerderij de Spijken, kamer Wulp
Boerderij de Spijken, badkamer Wulp

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren