De Maasgaarde

Aan de rand van het kleine stadje Megen aan de oever van de Maas, ligt de Maasgaarde, een prachtig sfeervol vakantiehuis. De Maasgaarde is in 1950 gebouwd, oorspronkelijk voor het houden van vee, later in gebruik als fruitbedrijf. Gelukkig is een gedeelte van de boomgaard intact gebleven dus in de zomer zijn er volop zwarte en rode bessen, kersen en pruimen te plukken. In het najaar zijn er peren en appels. De Maasgaarde biedt plaats aan tien tot twaalf personen, met beneden twee slaapkamers en boven nog eens drie.

Door de bovenverdieping niet te gebruiken en de tafel in de woonkamer wat te verkleinen verzekert gastvrouw Marian dat het ook gezellig is met een kleiner gezelschap of een gezin. De huurprijs kan dan ook wat omlaag. Voor kinderen is het hier trouwens heerlijk vrij spelen, een fijn trampoline, schommels en een berg buitenspeelgoed staan klaar. Onder de veranda met lekkere loungebank en openhaard zit je tot laat heerlijk buiten.

De Maasgaarde, woonkamer
De Maasgaarde, woonkamer

In de omgeving

Megen ligt tien kilometer boven Oss, een mooi gebied om met de fiets te ontdekken. Heel bekend zijn de tuinen van Appeltern aan de andere kant van de Maas, goed bereikbaar met het veer op slechts vijf kilometer van De Maasgaarde. Nijmegen en Den Bosch zijn met de auto in een half uur te bereiken.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

De woning bestaat uit twee verdiepingen. De gehele begane grond is rolstoeltoegankelijk met gezellige woonkamer, open (niet aangepaste) keuken, twee ruime slaapkamers en een rolstoeltoegankelijke badkamer. Standaard staan er in de slaapkamers twee boxspringbedden waar je ruimschoots om heen kunt met een rolstoel. De bedden zijn onderrijdbaar met een tillift. Een hoog-laag bed kan via de uitleencentrum geregeld worden, dat is al vaker gedaan. In de badkamer hangt een douchestoel en douchebrancard aan de wand. Bij het toilet zijn twee opklapbare beugels. In overleg is een hulphond welkom. Kijk voor de indeling ook naar de plattegrond bij de fotogalerij. Wat een droomhuis!

De Maasgaarde, veranda met haard

 

De Maasgaarde, slaapkamer beneden
De Maasgaarde, slaapkamer beneden

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Ben jij hier geweest? Laat ons weten hoe het was!

ADRES
Meerstraat 1
5366 KB Megen
TELEFOON
06 21468337
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Douchestoel
Douchebrancard
Beugels bij toilet
Twee kamers begane grond

De Maasgaarde, buiten
De Maasgaarde, vooraanzicht buiten
De Maasgaarde, buiten
De Maasgaarde, keuken
De Maasgaarde, woonkamer
De Maasgaarde, woonkamer
De Maasgaarde, slaapkamer beneden
De Maasgaarde, badkamer, toilet met beugels
De Maasgaarde, badkamer, inloopdouche met douchestoel en brancard
De Maasgaarde, badkamer bovenDe Maasgaarde, badkamer boven
De Maasgaarde, schommels
De Maasgaarde, trampoline
De Maasgaarde, buitenspeelgoed
De Maasgaarde, plattegrond-maasgaarde-beneden
De Maasgaarde, plattegrond-boven

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren