In je elektrische rolstoel in het vliegtuig?

Zo logisch als sommige elektrische rolstoelrijders het vinden om in je eigen rolstoel vastgezet te worden in een vliegtuig. Zo pertinent onlogisch vinden vliegmaatschappijen en technici dat. Te duur, te gevaarlijk, niet getest, lastig in te voeren. Allerlei redenen waarom het niet kan. Iedereen dient zittend in een vliegtuigstoel te vliegen.

All wheels up wil dat nu wel eens bewezen zien. Want is het wel zo onmogelijk? Zij geloven van niet! En om dat te bewijzen doen ze een beroep op ons, met een crowdfundactie zamelen zij geld in voor een crashtest met elektrische rolstoelen. Bovendien; zou het niet juist veel geld opleveren? Wat dacht je van alle kapotte rolstoelen, versleten ruggen, assistentietijd, vertragingen door moeilijk laden van rolstoelen etc. En natuurlijk alle extra klanten, rolstoelers en hun familie die, dan ineens wel de wereld gaan ontdekken. Is het een droom? Wat denk jij?

About Author

client-photo-1
Eelke Kelderman

Reacties

25 juli 2015
Ha ha! Wàt een gehannes! En wat een goed initiatief. Maar helaas kon ik alleen doneren met een creditcard of Paypal (waarvoor je weer een creditcard moet hebben, lijkt het). Beide heb ik niet, ik betaal altijd via Ideal. Ik heb All wheels up gemaild met de vraag of ze ook Ideal mogelijk kunnen maken. Tenslotte gebruiken veel mensen dat hier in Nederland. Groet, Nel
marion
25 juli 2015
Als mijn man zo eens met scootmobiel het vliegtuig in kan rijden......Daar droom ik wel eens van!
Trudis
31 juli 2015
O als dat nu eens kon, lekker met je eigen scootmobiel in het vliegtuig. Gelijk een goede aangepaste stoel zodat je niet verkrampt en ellendig over komt op de plaats van bestemming.
Monique
26 juli 2015
voor Paypal heb je GEEN creditcard nodig, kun je gewoon koppelen op je bankrekening. Maak ik al jaren gebruik van.
25 juli 2015
Als we naar de maan kunnen en Pluto ontdekken... Ik droom verder. Succes!
Veronica
26 juli 2015
Dan zou ik eindelijk kunnen vliegen, ik kan niet in een vliegtuig stoel zitten. Heb weinig romp belans. Als je in je rolstoel zou mogen blijven zitten, scheelt dit heel veel geregel. Waardoor je dan dus makkelijker de keuze maakt om te gaan vliegen. De militaire vliegtuigen vliegen Ook met auto's etc, dus waarom zou het niet getest kunnen worden met Elecktriche rolstoelen. Zodat je dus bij de passagiers in rolstoel blijft zitten, moet mogelijk zijn lijkt mij. Het accu probleem is er vrijwel niet, want bijna iedereen heeft gel accu's. Zit dus top zijn als dit lukt zo'n test. Veronica
Monique
26 juli 2015
ik denk dat het alleen maar veiliger kan worden, want je bent altijd afhankelijk van mensen die handmatig tillen en in het buitenland verstaan ze 9-10 x geen engels en kun je niks communiceren of afstemmen, en moet je maar weer hopen dat ze weten wat ze doen. En voor ons materiaal (de stoelen) is het veel veiliger aangezien die soms op meest lompe wijze via de transport band in het ruim belanden. Ik heb zelf geen elektrische stoel, voor hen is dit een goede oplossing, maar denk dat het voor handbewogen stoelen lastiger zitten is een paar uur zonder rugsupport om relaxed te kunnen zitten (voor zover dat in een vliegtuigstoel kan). maar goed testen maar! maar wellicht kan er iets gewijzigd worden aan de vliegtuigstoelen ook, waardoor je van dat transport stoeltje af zelf kunt doorschuiven, nu moet jee heel onhandig hoog er overheen getild worden..

Geef een reactie