Welkom op mijn nieuwe website!

Champagneglas Eelke

Blij, blij, blij. Welkom op mijn nieuwe website! Het heeft wat zweetdruppels gekost maar het resultaat komt heeel dichtbij wat ik voor ogen had. Ja, want geloof mij, je moet altijd concessies doen. Toch is mijn wensenlijstje helemaal ingevuld dankzij de geweldige inzet van Jon en Two Dutch Guys! Thanks boys!

Mijn wensenlijstje:

  • Handig zoekfilter en zoeken op thema
  • Mobiel en tablet proof
  • Meer plek voor beeld, persoonlijk en fris
  • Mijn blog geïntegreerd op de website
  • Een echt Eelke droomt logo

Ik hoop dat jullie ook snel je weg weten te vinden. Nog niet alle adressen zijn overgezet naar mijn nieuwe website. Daar ga ik de komende weken mee aan de slag. Net zoals ik eindelijk weer nieuwe mooie adressen ga toevoegen! En er komt meer plek voor buitenlandse adresjes. Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief!

Weet jij een leuk vakantieadres wat helemaal past op Eelke droomt? Laat het me weten! Zie iets wat nog niet helemaal goed gaat? Ik hoor het graag! Of heb je een leuke b&b waar ik zeker geweest moet zijn? Nodig mij uit en ik schrijf een eerlijk verhaal…

Op naar een nieuw, fris avontuur in 2017! Love you.

Eelke

Logo Eelke droomt

 

 

About Author

client-photo-1
Eelke Kelderman

Reacties

Geef een reactie