Koe in de kost, Grondulow

Stempel Eelke droomtBij ‘Koe in de kost’ slaap en leef je op de boerderij van boer Frans en boerin Truus. Om meer mensen te laten genieten van het boerenleven hebben zij in 2013 zes bijzondere Grondulows in het weiland tussen de koeien gebouwd. De Grondulows hebben een uniek ontwerp: robuust, stoer en onopvallend in het landschap door het ronde groene grasdak.
Ze zijn opgebouwd met duurzame en natuurlijke materialen. Het dak bestaat uit boomstammen. De vijf- en achtpersoons Grondulows zijn van alle gemakken voorzien. Een compleet ingerichte keuken, een zithoek bij de gezellige kachel en grote eettafel. Het uitzicht is wijds, als er tenminste geen koe voor je neus staat. Voor kinderen is dit een waar paradijs, als je wilt mag je meehelpen in de koeienstal en je ‘eigen’ koe verzorgen. Of mee op de tractor. Natuurlijk staan er ook skelters en kun je lekker knuffelen met de konijntjes en de poezen in de hooiberg. De moestuin is voor alle gasten beschikbaar. Dit is echt een bijzonder plekje.

Over de rolstoeltoegankelijkheid
Niet eerder werd op mijn aanraden een splinternieuwe badkamer direct weer ‘afgebroken’. Bij Koe in de kost kan alles, dat blijkt wel. Toen ik op uitnodiging van dochter Loes kwam kijken of de net opgeleverde Grondulows ook rolstoelgeschikt waren bleek de muur tussen de douche en de toilet het grootste probleem. De aannemer, die nog rondliep, keek niet zo blij maar al snel was het geregeld. Eén acht-persoonsgrondulow is nu rolstoelgeschikt. Er hangen beugels naast het toilet (48 cm hoog) en er is een douchestoeltje aan de wand (50cm hoog). De badkamer is niet heel groot maar voor veel mensen goed bruikbaar. De aangepaste badkamer grenst aan de twee-persoons slaapkamer, waar aan één kant van het bed (2 boxspringbedden, 52 cm hoog) genoeg ruimte is voor een rolstoel. In deze Grondulow zijn nog twee slaapkamers en een badkamer (niet aangepast) met bad en toilet. De open keuken is niet onderrijdbaar. Bij de ingangsdeur en de badkamerdeur zit een kleine drempel (2 cm). Bij de deur naar het terras is een opritje. Het erf en de stal is goed toegankelijk. Ik was hier een heerlijk sinterklaasweekend met mijn familie!

Koe in de kost, woonkamer

Ben jij hier ook geweest? Laat ons jouw ervaringen weten!

LOCATIE
Stokvisweg 10 8111 RS Heeten
TELEFOON/MOBIEL
0572 382128
E-MAIL
info@koeindekost.nl
WEBSITE
www.koeindekost.nl
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Meerdere aangepaste huisjes
Hulphonden welkom

 

 

Additional information

Land

Koe in de kost, woonkamer

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren