Klein Hoolhorst

Stempel Eelke droomtNaast boerderij Klein Hoolhorst is een logies gerealiseerd met tien kamers. De boerderij is nog in gebruik als melkveebedrijf en er is een weidje met bokjes en geiten. De hele familie werkt mee in het bedrijf. Er is een gezamenlijke ontbijtruimte en keuken, waar je eventueel ook zelf kunt koken (niet aangepast). In de omgeving zijn mooie fiets-en wandelroutes. In de zomer pluk je je eigen boeket in de pluktuin van Stoutenburg (4,5 km). En Amersfoort ligt op 8 km, heerlijk om een dagje te shoppen of lekker een terrasje te pakken. Wij hebben op uitnodiging van Klein Hoolhorst een nachtje tussen de koeien geslapen. Zomaar omdat ze Eelkedroomt zo’n goed idee vinden!

Klein Hoolhorst, in de omgeving Pluktuin Stoutenburg
Klein Hoolhorst, in de omgeving Pluktuin Stoutenburg
Klein Hoolhorst, buitenkant oude boerderij
Klein Hoolhorst, buitenkant oude boerderij

Over de rolstoeltoegankelijkheid

De kamer is prima in orde wat betreft de aanpassingen. De badkamer is ruim opgezet en er is een bijzonder fijn electrisch hoog-laag te verstellen toilet met opklapbare beugels aan beide zijden. Het douchezitje aan de wand, met opklapbare beugels, is prima. De kraan zit wel op een wat onhandige plek om zelf aan te zetten. Ook het wastafeltje hangt wat minder handig waardoor je er alleen schuin voor kan rijden. Doordat de badkamer ook een deur naar de gang heeft kan deze indien nodig ook door anderen gebruikt worden zonder dat je door de kamer hoeft. Handig als je hier met een meerdere rolstoelers verblijft. Uiteraard is de deur afgesloten voor andere (onbekende) gasten.

In de kamer is voldoende ruimte rondom het bed (twee één-persoons boxspringbedden). Er is geen ruimte voor een lekkere stoel, daardoor zit je ’s avonds niet echt gezellig op je kamer. In de gezamelijke ruimte staat een grote TV, maar alleen tafels en stoelen. Dus geen lekkere hangbank ofzo. Het ontbijt is eenvoudig maar prima om de dag mee te beginnen. Klein Hoolhorst is wat mij betreft een goede betaalbare basis om de omgeving te verkennen. Wil je echt lekker luxe genieten dan is het wat minder geschikt.

Klein Hoolhorst, geitjes
Klein Hoolhorst, geitjes
Klein Hoolhorst, buitenkant logies
Klein Hoolhorst, buitenkant logies

Wij hebben hier heerlijk gedroomd (2011). Ben jij hier ook geweest? Laat ons weten hoe het was!

ADRES
Hessenweg 154 B
3791 PM Achterveld
TELEFOON/MOBIEL
0342-450004
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij het elektrisch in hoogte verstelbare toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Klein Hoolhorst, buiten poort
Klein Hoolhorst, buitenkant oude boerderij
Klein Hoolhorst, buitenkant logies
Klein Hoolhorst, rondom weilandenKlein Hoolhorst, rondom weilanden
Klein Hoolhorst, geitjes
Klein Hoolhorst, ontbijtruimte
Klein Hoolhorst, gezamenlijke keuken
Klein Hoolhorst, slaapkamer
Klein Hoolhorst, wastafel is wat moeilijk bereikbaar vanuit de rolstoel
Klein Hoolhorst, rolstoeltoegankelijke badkamer
Klein Hoolhorst, in de omgeving goede fietspaden richting Amersfoort
Klein Hoolhorst, in de omgeving lekker fietsen
Klein Hoolhorst, in de omgeving Pluktuin Stoutenburg
Klein Hoolhorst, buiten poort

Locatie beoordelingen

3.5 based on 2 beoordelingen
7 april 2022

Gastvrijheid, mooie omgeving en goed eten!

27 juli 2022

Viel erg tegen. De boerderij zag er slecht onderhouden uit en erg rommelig. De B&B daarentegen was schoon en netjes, de bedden waren goed, maar alles was erg basic en eigenlijk net niet af. Jammer dat er werkmannen verbleven uit Oost-Europa die ’s morgens om 5.30uur al erg luidruichtig en hard pratend de dag begonnen en buiten bij ons slaapkamerraam volop liepen te bellen in een onverstaanbare taal. Van de eigenaar begrepen we dat ze het jaar rond Oost-Europeese arbeiders in de B&B hebben. Niets tegen deze mensen hoor, maar is niet echt te combineren met gasten die komen voor ontspanning en vakantie.

Maar als de eigenaar zijn best zou doen, dan is er wel iets moois van te maken, maar dan zal er flink opgeruimd en gerenoveerd moeten worden.

31 juli 2022

Hoi Jan, wat jammer dat je beleving niet optimaal was. Bedankt voor je reactie. Ik ben lang geleden een nachtje hier geweest dus goed om nieuwe ervaringen te horen. Toen was het prima alhoewel zeer basic zoals ik ook wel beschrijf. Heb je je ervaring met de andere gasten ook besproken met de familie? Groet, Eelke

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren