Luctor

Zoutelande, met het gelijknamige liedje van Blöf nu zo vaak op de radio krijg ik direct romantische vakantiesferen in mijn hoofd als ik alleen de plaatsnaam Zoutelande al hoor… Met een glaasje op de fijne veranda bij huisje Luctor komt het dan vast goed. De inrichting en styling van het huisje zou wat mij betreft wat moderner mogen maar daar staat tegenover dat er een fijne aangepaste keuken is, dat zie je toch niet vaak. Bovendien de rolstoeltoegankelijke badkamer is gemoderniseerd en ziet er fris uit. Luctor ligt op een kleinschalig vakantieparkje wat gerund wordt door de familie Koppejan. De benedenverdieping (Luctor) is geschikt voor twee personen. Huur je de bovenverdieping (Emergo, een compleet appartement) erbij dan kan je er met vier terecht. Je kunt Luctor ook als ‘hotelkamer’ boeken, het ontbijt is dan inbegrepen.

Luctor heeft een woonkeuken met eettafel en openslaande deuren naar het terras, aparte slaapkamer en aangepaste badkamer. Je gaat naar binnen via de openslaande deuren. Het appartement boven is, alleen met trap, binnendoor bereikbaar via een afsluitbare deur, of anders via de buitendeur (rechts op de foto). Vlakbij het park verhuurt de familie Koppejan nog een rolstoeltoegankelijk 8 tot 10-persoons huis, de Loeiboei.

Het vakantiepark  Zee, Bos en Duin ligt aan de rand van het gezellige dorpje Zoutelande. Via de Duinweg loop je in enkele minuten naar de duinen en het Zuidstrand. In het dorp zijn een aantal restaurants, terrassen en een supermarkt.

Boulevard Zoutelande
Boulevard Zoutelande

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Het huisje heeft een totaal vloeroppervlak van 36m², met recht een huisje dus. Knus maar niet heel ruim. Je gaat het huisje binnen via de brede openslaande deuren, drempel 1 cm. De keuken heeft een onderrijdbaar en in hoogte verstelbaar werkblad met een keramische kookplaat. De ruime badkamer heeft een verhoogd toilet (47 cm) met opklapbare beugels, een verstelbare wastafel, een inloopdouche met zitje (43 cm) en wandbeugel en een bubbelbad. In de slaapkamer staan twee hoge eenpersoonsbedden (handmatig verstelbaar tussen de 61 en 66 cm, incl matras). Ruimte naast het linkerbed is 45 cm en het rechterbed 80 cm. Er kan ook een bed vervangen worden door een hoog-laag bed. Deze kan besteld worden bij een thuiszorg winkel. Dit geldt ook voor andere hulpmiddelen, hier is ervaring mee. Parkeren kan op de extra ruime eigen parkeerplaats vlak bij de woning. Er is een breed tegelpad van de parkeerplaats naar de woning en van de woning naar de receptie.

Luctor et Emergo vooraanzicht
Luctor et Emergo, benedenappartement is rolstoeltoegankelijk

 

Luctor, rolstoeltoegankelijke keuken
Luctor, onderrijdbare keuken

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Ben jij hier geweest? Laat ons weten hoe het was!

ADRES
Noordendolfer 8
4374 EJ Zoutelande
TELEFOON/MOBIEL
0118 – 561481
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Luctor, vooraanzicht
Luctor et Emergo vooraanzicht
Luctor, rolstoeltoegankelijke keuken
Luctor, op de veranda
Luctor, woonkamer-keuken
Luctor, rolstoeltoegankelijke badkamer
Luctor, slaapkamer
Boulevard Zoutelande

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren