De Remise

De Remise is de nieuwe naam voor wat eerst ‘De Haas in de bedstee’ was. Nadat Jochem en Nieke het huis en de B&B overnamen van de vorige eigenaars is er wel wat veranderd. Er is nog één kamer (in plaats van twee) en de kamer heeft een fijne make-over gekregen met mooie donkerblauwe muren, plantjes en hippe, rieten stoeltjes. Gelukkig zijn de aanpassingen in de badkamer gebleven en de fijne tuin is ook nog voor gasten beschikbaar. Knal de tuindeuren maar open en geniet op het overdekte terras. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd, bovendien staat er ook een klein gevuld koelkastje (mini-bar).

Terras bij B&B de Remise
Nieuwe inrichting en kleuren bij de Remise.

In de omgeving

Het mooie huis ligt in het gezellige centrum van Hengelo, in de Achterhoek wel te verstaan! Rijd dus niet naar de Twentse naamgenoot. In de directe omgeving zijn verschillende restaurants en winkels. Vanuit de B&B kun je ook mooie wandelingen of fietstochten maken, onderweg tref je zeker stalletjes langs de weg met fruit en groente van het seizoen. Hou je van een wijntje? Ga dan zeker voor een wijnproeverij bij één van de wijngaarden in de buurt, bijvoorbeeld Wijngoed Kranenburg.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

In de kamer zijn geen drempels en het is lekker ruim. Er staan twee losse extra lange bedden (90×220) waarvan hoofd-en voeteneind elektrisch verstelbaar zijn. Heel fijn is de vloerverwarming die in de zomer ook op standje koelen kan, hierdoor kies je dus altijd een voor jouw aangename temperatuur. Verder een minibar, tv en een zitje met stoeltjes en een eettafel.

De ruime badkamer heeft een onderrijdbare wastafel en inloopdouche met eenvoudige douchekrukje. Ook een douche-föhnbidet op het toilet ontbreekt niet. Let wel op, er zijn geen opklapbare beugels bij de wc! Aan de muur (links) zit direct naast de toiletpot wel één stevige wandbeugel (zie foto). In de douche zit een beugel. Hulphonden zijn welkom.

 

Remise, overdekt terras

Ben jij hier geweest? Laat ons dan weten hoe het was!

ADRES
Tramstraat 4
7522 XB Hengelo (GLD)
TELEFOON/MOBIEL
06 149 202 85
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche met douchekrukje 
Douche-fohn bidet
Hulphonden welkom

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

De Haas in de bedstee, buitenkant voorkant huis
De Haas in de bedstee, buitenkant voorkant huis
De Haas in de bedstee, badkamer2De Haas in de bedstee, badkamer 2

Locatie beoordelingen

5 based on 1 beoordeling
3 juli 2016

We hebben 2 nachten doorgebracht in deze fijne,goed ingerichte B&B. Zeer gastvrij en we voelden ons helemaal welkom. Volledig rolstoeltoegankelijk. Zelf miste ik niet de beugels bij toilet omdat ik deze niet gebruik. Elektrisch verstelbare bedden. Alleen de laagste stand is voor mij te hoog om de transfer te maken, maar ik ben klein en niet sterk. Mijn man heeft mij in bed getild. Openslaande deuren naar de tuin waar je heerlijk kunt zitten (als het mooi weer is).Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Prachtige omgeving en een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Op loopafstand een Grandcafé met goed eten en vriendelijke bediening.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren