Star Lodge Hotel
Afgelopen zomer zaten we heerlijk op het terras bij Loft 88, net buiten het centrum van Utrecht. Het naastgelegen Star Lodge Hotel bleek een prima rolstoeltoilet te hebben. Bovendien, er is een rolstoeltoegankelijke kamer op de begane grond. De kamer is ‘design basic’ maar zeker niet ongezellig, net zoals de ontbijtruimte en de lounge met gashaard en super coole zelfbedieningsbar.

Het 3-sterrenhotel is in 2013 nieuw gebouwd met duurzaamheid hoog op het prioriteitenlijstje. Het hotel is goed betaalbaar. Star Lodge is een fijne, groene plek voor een heerlijk weekend Utrecht. Welliswaar niet direct in het centrum maar op slecht twee kilometer is het rollend prima te doen. Er is ook een bushalte tegenover het hotel trouwens. En ’s avond kun je eventueel lekker aanschuiven bij een van de twee naastgelegen restaurants.

star_lodge_ontbijtruimte

Over de rolstoeltoegankelijkheid
Als ik dan toch op het naastgelegen terras van Loft 88 zit, kijk ik natuurlijk ook even om de hoek in de rolstoeltoegankelijke kamer van hotel Star Lodge. Dat blijkt een prima, moderne, kamer op de begane grond met twee boxspringbedden. Er is aan de linkerkant genoeg ruimte naast het bed. Door het niet verplaatsbare bureautje kun je met een rolstoel niet aan de andere kant van het bed komen en het sluiten van de gordijnen is dan een beetje lastig. Maar er zit altijd iemand achter de receptie dus dat komt vast goed. De bedden zijn niet makkelijk anders te zetten door de vaste nachttafeltjes en kast. De badkamer is lekker ruim met inloopdouche en een los klein douchekrukje (zie foto, de foto is wel een beetje uitgerekt trouwens :-)). Heb je liever een andere douchestoel? Informeer even bij de thuiszorgwinkel in de buurt. Er zijn opklapbare beugels aan beide zijden van het verlengde toilet. De wastafel is onderrijdbaar. Er zijn geen drempels in het gebouw.

starlodge_slaapkamer

Wij hebben hier (nog) niet geslapen. Laat jij ons weten hoe het was?

ADRES
Biltsestraat 92
3573 PS, Utrecht
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

Additional information

LandNederland

Locatie beoordelingen

3 based on 1 beoordeling
18 november 2017

De rolstoel toegankelijke kamer van het Star-lodge hotel, is een prima eenvoudige kamer. De badkamer is heel ruim, geen drempels, beugels bij het toilet en een losse douchestoel in hoogte verstelbaar. De douchesproeier is goed ontkalkt en het water loopt goed af, hierdoor hou je, je rolstoel en andere zaken droog. Het ontbijt is goed maar het is wel handig dat er iemand met je mee loopt omdat het brood e.d vrij hoog staat. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren