Oppe Klincke

Midden tussen de aardappel- en korenvelden in een prachtige twee eeuwen oude Friese kop-hals-rompboerderij zijn twee appartementen en twee studio’s gemaakt. Allemaal met eigen sanitair, eigen ingang, terras en volledige keuken of kitchenette. Appartement Andringa is rolstoeltoegankelijk en ziet er knus uit. Er is een mooie houten vloer en een extra bedstee in de woonkamer. Bij Oppe Klincke is het makkelijk genieten met het vrije uitzicht over de landerijen. Ontdek één van de mooiste plekjes van Friesland.

In de omgeving

Oppe Klincke is een ideale uitvalbasis door de centrale ligging tussen Leeuwarden en Harlingen. Dichtbij is het lekker wandelen of winkelen in `t stadscentrum van Franeker, hier vind je ook verschillende restaurants en het wereldberoemde Planetarium van Eise Eisinga. De wadden zijn ook op steenworpafstand, het is maar 11 km rijden naar de veerhaven voor de boot naar naar Terschelling en Vlieland. Genoeg te doen hier.

Pension Oppe Klincke, slaapkamer Andringa

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Het sfeervol ingerichte appartement Andringa beschikt over een woonruimte, aparte slaapkamer en eigen badkamer. De woonruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte en volledig ingerichte keuken met onder andere een koelkast, magnetron en kookplaat. In de woonkamer is een extra slaapplek in de traditionele bedstee (200 cm lang/120 cm breed). In de aparte slaapkamer staan twee éénpersoons boxsprings. Er is een ruime badkamer met inloopdouche en verhoogd toilet met opklapbare beugels. Er is een douchekruk beschikbaar.

Oppe Klincke terrasdeuren Andringa

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Laat jij weten hoe het is?

ADRES
Franekerweg 6
8808 HA Franeker
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Ruimte voor douchebrancard
Hulphonden welkom

 

Oppe Klincke buiten
Pension Oppe Klincke, slaapkamer Andringa
Oppe Klincke appartement Andringa, rolstoeltoegankelijke badkamer
Oppe Klincke appartement Andringa, woonkamer/ bedstee
Oppe Klincke appartement Andringa, woonkamer
Oppe Klincke appartement Andringa, keuken
Oppe Klincke terrasdeuren Andringa
Oppe Klincke appartement Andringa, ontbijt
Oppe Klincke appartement Andringa, ontbijttafel

Locatie beoordelingen

4 based on 1 beoordeling
29 mei 2017

Dit is een goed rolstoeltoegankelijk en erg mooi adres om te overnachten met een heel aardige gastvrouw. Ook de badkamer was goed aangepast. Alleen het aanrecht is niet onderrijdbaar, waardoor zelf koffie of thee zetten niet mogelijk is.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren