Havenresort Terherne

Stempel Eelke droomtHavenresort Terherne is een bijzondere plek; zestien houten huisjes direct aan een haventje met prachtige historische boten. Twee van de huisjes zijn horizontaal in tweeën gedeeld. Hierdoor is een mooi ruim, vier persoons, appartement op de begane grond gecreëerd, huisje Marijke. Vanaf je eigen veranda op het zuiden, kijk je op de haven en het komen en gaan van de skütjes, tjalken en aken. Havenresort Terherne ligt midden in het ‘Kameleondorpje’ Terherne met rondom meren en een aantal gezellige restaurants. Sneek, Leeuwarden en Heerenveen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken. Maar ook met de fiets of handbike zijn prachtige tochten te maken.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Op de website van Havenresort Terherne staat duidelijke informatie over de inrichting en toegankelijkheid van huisje Marijke. In 2011 zijn wij hier geweest en het ziet er echt perfect uit. Heerlijk ruim! De slaapkamer is een balzaal met twee heerlijke bedden. In de woonkamer staat een slaapbank en twee lekkere stoelen. De badkamer heeft een inloopdouche met zitje aan de muur en twee opklabare beugels naast het vrij lage toilet (45cm). Fijn dat de keuken ook gedeeltelijk is aangepast (wasbak is onderrijdbaar, het kookgedeelte helaas niet).  Extra hulpmiddelen en ook zorg kunnen geregeld worden. Honden zijn toegestaan.

havenresort-terherne-slaapkamer-marijke

terhernehaven-woonkamer-1920px

B&B Zonder drempels’

Uitgebreide informatie, foto’s, zelfgetekende plattegrond en onze belevenissen (inclusief extra uittips) in Terherne en omgeving lees je in de ANWB uitgave ‘B&B Zonder drempels’ (maart 2012).

ADRES
Kupersleantsje 9
8493 LR Terherne
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

Locatie beoordelingen

4 based on 1 beoordeling
13 augustus 2019

Prima locatie! Je kunt hier zelfs in de rolstoel varen. De kamers zijn prima aangepast. Wel echt iets voor watersportliefhebbers. Verder is daar weinig te doen.

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren