De Kriekenboogerd

Onder de rook van Rotterdam, maar prachtig in het wijdse polderland van Nationaal Landschap de Hoekse Waard ligt camping en bed & breakfast de Kriekenboogerd. Het zwart houten pand met witte luiken is nieuw gebouwd maar straalt veel sfeer uit. Op de begane grond is een rolstoeltoegankelijke twee- tot vierpersoonskamer. Via de openslaande deuren kom je op je eigen terras met vrij uitzicht. Boven zijn nog vier kamers met ieder eigen sanitair.

Door de grote gezamenlijke ruimte, keuken en het heerlijke terras is de Kriekenboogerd ook als groepsaccommodatie (12 personen) goed te boeken. Alles is nog lekker nieuw, de kleuren zijn met smaak gekozen. De camping heeft 27 ruime plekken en een fijne speelweide voor kinderen. Bij de camping is de familiedoucheruimte ook geschikt voor mensen in een rolstoel. De Hoekse Waard is vooral trekpleister voor natuurliefhebbers, maar Rotterdam en Dordrecht zijn ook met een half uurtje te bereiken.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

De ruime b&b kamer op de begane grond is rolstoeltoegankelijk met aangepaste badkamer. Er zijn beugels bij het toilet.  Voor in de inloopdouche zijn wel enkele beugels met zuignappen aanwezig. Ook is er een losse douchestoel, misschien is deze niet voor iedereen geschikt omdat de armleuningen niet opgeklapt kunnen worden. Weet dat je ook altijd een andere douchestoel kunt huren bij de plaatselijke thuiszorg. In de kamer staan twee éénpersoonsbedden, een stapelbed en een zitje met twee stoelen.

Op de camping is een familiedouche aanwezig en kan een douchestoel geplaatst worden. Ook kunnen afneembare beugels geplaatst worden aan de wand. Let op, hier zijn geen opklapbare beugels bij het toilet. In deze ruimten zijn geen drempels aanwezig. Het campingterrein is voorzien van een vlakke grasmat. Rondom het sanitairgebouw en de b&b-kamer op de begane grond is straatwerk aangebracht tot aan de mindervaliden parkeerplaats.

Kortom, de Kriekenboogerd is een mooie aanwinst voor Zuid-Holland!

Kriekenboogerd camping

 

Wij hebben deze locatie (nog) niet bezocht. Laat jij ons weten hoe het was?

ADRES
Tweede Kruisweg 1a
3262 LM Oud-Beijerland
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hulphonden welkom

 

Kriekenboogerd
Kriekenboogerd camping

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren