De Borghhoeve

Stempel Eelke droomtOmdat we Ineke en Theo al heel lang kennen mogen wij hun nieuwe vakantiewoning als eerste uitproberen. De voortgang van de bouw volgden wij al op facebook en het resultaat mag er zijn! Wat een mooi plaatje. De Borghhoeve is in de stijl van een Limburgse boerenhoeve gebouwd, waarbij alle gebouwen gesitueerd zijn rondom een centrale binnenplaats.

borghhoeve_woonkamer

Zeventien woningen worden permanent bewoond, één woning is ingericht voor vakantieverhuur, Stadslogement5M. De mooie en natuurlijke materialen, zowel binnen als buiten, geeft de Borghhoeve een luxe en warme uitstraling.

Beneden zit je heerlijk aan de enorme tafel in de mooie (niet onderrijdbare) keuken. Met de woonhuislift bereik je makkelijk de eerste verdieping. Op de vide kun je heerlijk loungen op de (slaap)bank; tv en nespressoapparaat staan binnen handbereik! Op de eerste verdieping vind je ook een ruime slaapkamer en de aangepaste badkamer. Op de tweede verdieping (alleen bereikbaar met een vaste trap) zijn nog eens twee slaapkamers.
Door de openslaande deuren in de woonkamer kom je direct op je eigen terrasje. Maar ook op het terrein zijn heerlijke plekjes om te zitten, bijvoorbeeld bij de enorme vijver op het binnenplein. Het kleine winkelcentrum van Leek is op loopafstand. Groningen is met de auto slechts 15 minuten rijden, met de bus twintig minuten.

Over de rolstoeltoegankelijkheid

Wij hebben heerlijk gedroomd in de goede, elektrisch in hoogte verstelbare, bedden. De bedden zijn in de laagste stand al behoorlijk hoog (58 cm). Om het bed is minimaal 90 cm vrije ruimte. Zoals gezegd heeft het huis een ruime woonhuislift waarmee je naar de eerste verdieping kunt. De deur van de lift moet je zelf openen. De badkamer is niet ruim, maar door de indeling toch goed bruikbaar. Er is een goede douchestoel aan de wand bevestigd met opklapbare beugels aan beide zijden. Let op! Naast het toilet staat aan één zijde een ‘pakpaal’ met beugel (zie foto). Er zijn geen drempels in de hele woning. De gordijnen in de woonkamer zijn elektrisch bedienbaar en ook enkele lampen zijn op afstand te bedienen. De keuken is niet onderrijdbaar. De auto parkeer je direct naast de woning. Ineke en Theo wonen naast het terrein, zij zijn bereikbaar in noodgevallen.

Kijk voor nog meer indrukken van dit mooie vakantiehuis ons filmpje over de Borghhoeve.

borgghoeve-collage-interieur

Ben jij hier ook geweest? Laat ons jouw ervaringen weten!

ADRES
Roomsterweg 5m
9351 TC Leek
TELEFOON/MOBIEL
E-MAIL
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Douchestoel
Hoog-laag bed
Hulphonden welkom

 

Borgh Hoeve vooraanzicht
Borgh Hoeve vooraanzicht

Locatie beoordelingen

5 based on 1 beoordeling
14 november 2016

leuk

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren