In de boekhandel
Banner
Volg ons!
Dutch English French German
Home Zeeland

Zeeland

De Trommel

Zeeland


De Trommel, vooraanzicht met de boerderij en daarachter de schuurwoningenDomburg
– Begin 2013 begonnen Sander en Marieke aan het verbouwen van vakantieverblijf de Trommel. En wat is het mooi geworden, sfeervol ingericht met mooie spullen volgens de laatste trends en zeer compleet. Op het erf zijn alle vroegere verblijven van de machines, de kippen, varkens en de boer omgebouwd tot vakantiehuisjes, allemaal uniek. Eén van de ‘schuurwoningen’ is rolstoelgeschikt, dit zes-persoonshuisje heeft beneden één slaapkamer en aangepaste badkamer. Boven nog vier slaapplaatsen en een badkamer.

 

Hof Christina

Zeeland

Hotelhoeve Hof Christina vooraanzichtVrouwenpolder - In een karakteristieke boerenschuur uit 1858, hebben Nerina en Johan een mooi plekje weten te creëren. De zwart houten schuur met knalgele staldeuren biedt vanaf 2008 ruimte aan twaalf ruime hotelkamers. De stalraampjes, de houten binten en de mooi gekozen moderne inrichting geven Hof Christina een fijne huiselijke sfeer.

 

Parelduyn

Zeeland

Parelduyn vooraanzichtOostkapelle - Een pareltje in de duinen, dat moet het idee van de architect van Parelduyn zijn geweest. Dit is een adresje waar ik heel blij van word. Parelduyn heeft zeven studio's en appartementen, waarvan er twee rolstoelgeschikt zijn. Alle verblijven hebben een keuken en badkamer en op de begane grond stap je ook zo naar buiten op je eigen terras. Parelduyn is smaakvol ingericht met een lichte, natuurlijke uitstraling. 

 

Stayokay Domburg

Zeeland

Stayokay DomburgOostkapelle - In Domburg en omgeving kun je kiezen, want er zijn meerdere toegankelijke overnachtingsmogelijkheden! Stayokay Domburg is wel een heel bijzondere, dit hostel zit op een wel heel bijzondere locatie namelijk in Kasteel Westhove. Dit 13-eeuwse kasteel, compleet met torens en een slotgracht, ligt op loopafstand van het strand. De kamers zijn in het kasteel zelf of in een van de twee koetshuizen. Vanaf beide terrassen heb je een mooi uitzicht op het duinlandschap om je heen.

 

Bommeljé

Zeeland

Appartementen BommeljéDomburg - Hotel Bommeljé heeft al in heel wat boekjes en tijdschriften gestaan. En dat snap ik wel, het is een hip en mooi hotel. Modern ingericht, vooral zwart/wit met af en toe een knalkleur en meubels van de bekende ontwerpers Phillipe Starck en Piet Hein Eek. Maar het mooiste is misschien wel de locatie. Op een steenworp afstand van de duinen én in het centrum van het super leuke badplaatsje Domburg.

 

Quo Ferar

Zeeland

quo ferarDomburg - Aan de rand van Domburg in een nieuwe straat is sinds 2010 een heerlijk vakantiehuisje te huur. De eigenaresse is er trots op en dat is terecht. Het ziet er knus en gezellig uit: een strandzomerhuisje zoals het hoort.

 

't Munnikenhof

Zeeland

munnikenhofGrijpskerke (Walcheren) - Vlakbij de sfeervolle Zeeuwse stadjes Veere en Middelburg vind je vakantieboerderij 't Munnikenhof. In de oude boeren schuur (rijksmonument) zijn in 2008 drie appartementen en een studio gemaakt. De inrichting is duidelijk 'IKEA geïnspireerd' maar wel gezellig. Op het terrein is ook een kleine camping (geen speciale aanpassingen). 't Munnikenhof heeft een rijke geschiedenis, van abdijheren die het als buitenverblijf in gebruik hadden, tot Jacob Cats die hier zijn gedichten maakte.

 

Breezand Beachhouses

Zeeland

Breezand StrandhuisjeVrouwenpolder - Geen hotel of B&B maar wel broodjesservice aan de deur. Deze heerlijke strandhuisjes staan pal aan zee. Hip en compleet ingericht met vrolijke zomer kleuren. In totaal zijn er vijf slaapplaatsen (waarvan twee beneden). Er is een (niet aangepaste) keuken met magnetron en vaatwasser. In een rijtje van vijftien huisjes zijn er twee aangepast voor rolstoelende gasten. 

Stempel Eelkedroomt