In de boekhandel
Banner
Volg ons!
Dutch English French German
Home Utrecht

Utrecht

Star Lodge Hotel

Utrecht

Star lodge hotel, buitenkantUtrecht - Afgelopen zomer zaten we heerlijk op het terras bij Loft 88, net buiten het centrum van Utrecht. Het naastgelegen Star Lodge Hotel bleek een prima rolstoeltoilet te hebben. Bovendien, er is een rolstoeltoegankelijke kamer op de begane grond. De kamer is 'design basic' maar zeker niet ongezellig, net zoals de ontbijtruimte en de lounge met gashaard en zelfbedieningsbar.

 

Klein Hoolhorst

Utrecht

klein hoolhorstAchterveld - Naast boerderij Klein Hoolhorst is een logies gerealiseeStempel Eelke droomtrd met tien kamers. De boerderij is nog in gebruik als melkveebedrijf en er is een weidje met allerlei bokjes en geiten. De hele familie werkt mee in het bedrijf. Er is een gezamenlijke ontbijtruimte en keuken, waar je eventueel ook zelf kunt koken (niet aangepast).

 

Grand hotel Karel V

Utrecht

karel vUtrecht - Grand Hotel Karel V is het eerste vijf-sterren-hotel midden in hartje Utrecht! Het is in 1999 geopend in een volledig gerestaureerd monumentaal complex met prachtige stadstuinen. Het hotel is gevestigd in een voormalige klooster en militair hospitaal. Een bijzondere lokatie en dat zie je terug in de prijzen. Met 121 kamers een grote jongen.

 

Logies, de Tabaksplant

Utrecht

tabaksplantAmersfoort - Logies de Tabaksplant ligt in het historische centrum vanstempel scheef2 Amersfoort. Het is gevestigd in een monumentaal dubbel woonhuis, gebouwd rond 1650 door de eigenaar van een tabaksplantage. Een gezellig hotel met vijfentwintig sfeervol ingerichte kamers, vijf appartementen en twee vergaderruimten. Achter het hotel kan je ook heerlijk buiten zitten op een van de terrasjes bij de eeuwenoude waterput. Nog leuker zijn natuurlijk de gezellige terrassen van Amersfoort!