Over Eelke droomt

Welkom op mijn vernieuwde website! Op deze website vind je bijzondere, rolstoeltoegankelijke hotels, b&b’s en vakantiewoningen. Met aandacht voor inrichting, luxe én rolstoeltoegankelijkheid. Geen grote ketens langs de snelweg of bungalowparken. En ook geen kamers die op ziekenhuizen lijken. Fijne kleinschalige adresjes waar ik zelf ben geweest of waar ik nog graag een keer heerlijk wil dromen!

Bij de selectie van de adressen ga ik uit van de toegankelijkheidseisen die wij, voor onze situatie, stellen (zie selectiecriteria). Mijn partner Jon, en ik maken beiden gebruik van een (kleine, electrische) rolstoel.

Cover Bed & breakfast zonder drempelsANWB boek
In 2011 kwam alles in een stroomversnelling toen mijn droom, een mooi boekje met rolstoeltoegankelijke b&b’s, uitkwam. In een half jaar tijd heb ik, samen met Jon, heel Nederland doorkruist. Het resultaat ligt nu in de boekhandel onder de naam ‘Bed & Breakfast zonder drempels’. Twintig heerlijke weekends weg, helemaal uitgestippeld voor jou! Inclusief foto’s en zelfgetekende plattegrond van de kamer. Uiteraard hebben we ook de omgeving verkend! Voor de promotie van het boekje was ik ook bij Koffietijd!  Kijk hier het filmpje.

Droom jij met ons mee?
Op deze website staan inmiddels ruim honderd adressen, vooral in Nederland. Waar wij geweest zijn krijgen een stempel ‘Eelke heeft hier heerlijk gedroomd’. Daar waar ik niet geweest ben omschrijf ik met de indruk die ik via de website, mail of telefonisch krijg. En dan hoop ik dat jij er naar toe gaat en ons vertelt hoe het echt was. Uitgebreide verhalen, filmpjes en fotoreportages zijn ook welkom! Dan ben je even gastblogger. Droom jij met ons mee?

Onafhankelijk
De hotels zijn ons behulpzaam geweest met het geven van extra informatie. Zij betalen niets voor plaatsing op deze website. Deze website is alleen bedoeld om jouw zoektocht makkelijker te maken. Wil je reserveren of heb je extra vragen neem dan contact op met het hotel.

Spreek gewoon met jezelf af dat je minstens twee keer per jaar een adresje opzoekt van deze website. Gewoon even bellen of mailen met de locatie en genieten maar! Veel plezier. Laat je weten waar jij heerlijk gedroomd hebt?

Veel plezier!
Eelke

PS. Achter de schermen werken we nog hard om de site helemaal in orde te maken en alle adressen over te zetten. Maar als je mij een beetje kent weet je dat ik alles ook gelijk opnieuw check, betere foto’s opvraag en teksten verbeter. Dat kost dus effe tijd. Zie jij gekke dingen? Mis je iets? Laat het me weten, heel graag!

Eelke Bonaire