In de boekhandel
Banner
Volg ons!
Dutch English French German
Home Noord-Brabant Landgoed de Hoevens

Landgoed de Hoevens

Noord-Brabant

Landgoed De HoevensAlphen - Wat een plaatje dit prachtige huis! Een keer geen zin in een groot bungalowpark als je met vrienden of familie een weekend weg wilt? Dan is dit een heel geschikte locatie. Het huis is opgedeeld in twee identieke woningen voor 8 tot 10 personen die ook te schakelen zijn. Hierdoor ontstaat een huis voor groepen tot 20 personen.

Er zijn voldoende badkamers en in elk huis vind je op de begane grond een sauna! Het huis is zeer stijlvol ingericht met een grote tafel, een gezellige zithoek en open keuken. Er zijn ook allerlei culinaire mogelijkheden zoals een uitgebreid ontbijtbuffet of BBQ in de tuin. 

 

Over de toegankelijkheid

In elk huis is een aangepaste slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond. Op de website staat dat de kamer volgens het ITS toegankelijk is voor mindervaliden, dat zit dus wel goed. Op de kamer staan twee- √©√©npersoons boxspring bedden en er lijkt voldoende ruimte aan beide zijden van het bed. Bijzonder leuk is te ontdekken dat er op de website van De Hoevens een plattegrond-tekening van het huis staat die erg lijkt op de tekeningen zoals ik ze ook in mijn boekje heb staan! Heel praktisch dus.

Op de camping, behorende bij het landgoed, staat bovendien een rolstoeltoegankelijke trekkershut met aangepaste toilet en warm water. Voor de douche kun je naar de aangepaste badkamer in het sanitairgebouw.

Plattegrond begane grond De Hoevens Plattegrond begane grond De Hoevens

 

 

 

Naar de website van de Hoevens

Wij hebben deze locatie (nog) niet bezocht. Laat jij ons weten hoe het is?
Grotere kaart weergeven

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen