Bos-Inn

In 2014 is aan de achterkant van de boerderij van Aart en Jellie flink verbouwd en zijn er twee ruime studio’s met eigen sanitair en keukenblokje gemaakt. Beide tweepersoons studio’s zijn rolstoeltoegankelijk. Omdat de studio’s aan verschillende kanten van de boerderij liggen heb je bovendien lekker veel privacy en een eigen ingang en terras. Kamer Kip kijkt uit op de mooie zijtuin en de rand van het bos. Vanuit kamer Paard kijk je uit op weilanden met paarden en de achterliggende landerijen. Moet gek gaan wil je hier niet een roofvogel of groepje reeën voorbij zien komen. Zuidoost Drenthe geldt als een van de donkerste plekjes van Nederland, dus ’s avonds kun je sterren kijken! Beide kamer zijn ongeveer gelijk aan elkaar in een landelijke sfeer ingericht.

Bos-Inn, terras

De omgeving
Fietsend en wandelend in Drenthe op z’n mooist. Tegenover b&b Bos-Inn ligt een groot bos met verschillende mooie routes. Museumdorp Orvelte is een leuke dagtocht (10km) maar ook Emmen is niet ver (17km). Dichtstbijzijnde dorpje is Meppen (4km), hier vind je twee goede restaurants. Een supermarkt is in het nabijgelegen dorpje Aalden (7 km). Voor meer leuke tips kijk je op de website van b&b Bos-Inn.

Over de rolstoeltoegankelijkheid
De ruime studio zijn ongeveer gelijk aan elkaar. In één ruimte vind je een kingsize bed, een grote eettafel met luxe stoelen en een keukenblokje. Het tweepersoonsbed, 2.20 lang, is gemakkelijk los te koppelen zodat het twee eenpersoonsbedden worden. De keuken is niet onderrijdbaar. De badkamer is volgens MIVA richtlijnen gebouwd en voorzien van een toilet met beugels, één opklapbaar en één aan de muur. De wastafel is onderrijdbaar en er is een inloopdouche. Er is een losse douchestoel en wandbeugel aanwezig. De badkamers zijn ook voorzien van een alarmsysteem. Deze alarmbel gaat over bij je gastvrouw Jellie. Zij is zelf werkzaam als verpleegkundige op de eerste hulp en kan eventueel inspringen in nood of kleine dingetjes. Heb je zorg nodig dan verwijst Jellie graag naar de thuiszorg omdat ze ook in het ziekenhuis werkt. De kamers worden huisdiervrij gehouden, helaas zijn hulphonden daarom dus niet welkom.

Bos-Inn, keukenblok

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Ben jij hier geweest? Laat ons weten hoe het was!

ADRES
Meppenstraat 43
7855 TB Meppen
TELEFOON
0593 785 075/06 47589142
WEBSITE
INCLUSIEF
Inloopdouche
Beugels bij toilet
Twee aangepaste kamers
Douchestoel

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Additional information

LandNederland
Bos-Inn, voorkant boerderij
Bos-Inn, voorkant boerderij
Bos-Inn, zijtuin
Bos-Inn, terras
Bos-Inn, terras
Bos-Inn, keukenblok
Bos-Inn, eettafel en keukenblok
Bos-Inn, kingsize bed
Bos-Inn, doorkijkje naar baadkamer
Bos-Inn, badkamer-douche
Bos-Inn, badkamer-douche
Bos-Inn, badkamer-wastafel

Locatie beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Ben jij er ook geweest? Laat een beoordeling achter.

Sterren