In de boekhandel
Banner
Volg ons!
Dutch English French German
Home Gelderland De Slapende kater

De Slapende kater

Gelderland

De slapende katerWinterswijk-Corle - In het buitengebied van Winterswijk, in de buurtschap Corle, ligt deze ruim 100 jaar oude boerderij. B&B de Slapende kater beschikt over twee gastenkamers. Eén ruime kamer op de bovenverdieping en één appartement op de begane grond, welke rolstoeltoegankelijk is.stempel Eelke droomt

 

Het appartement heeft een woonkamer met open keuken en aparte slaapkamer. Op de zolder boven het appartement staat nog een éénpersoonsbed.

Over de toegankelijkheid
Op de website staat het volgende over de toegankelijkheid: 'Het appartement bevindt zich in een aangebouwd deel van de boerderij. Het is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk naar de maatstaven van de ANWB. De slaapkamer heeft twee éénpersoons bedden met voldoende ruimte ernaast. De badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en desgewenst een douchestoel, is aangepast voor gasten met een lichamelijke beperking.' Zie voor de details de foto hieronder. Het is dus een kleine niet verrijdbare douchestoel/kruk. Bij de toilet zit aan één kant een opklapbare beugel en aan de andere kant een beugel aan de muur.

 

'B&B Zonder drempels'
Roos Prommenschenckel (ambassadeur Onbeperkt Nederland 2009) heeft hier heerlijk gedroomd. Alles is prima in orde. Uitgebreide informatie en haar belevenissen (inclusief extra uittips) bij De Slapende kater en in Winterswijk en omgeving, lees je in de ANWB-uitgave 'B&B zonder drempels' (maart 2012).

Ben jij hier ook geweest? Laat ons jouw ervaringen weten.

 

badkamer de slapende kater Badkamer appartement de Slapende Kater

 

Naar de website van deze B&B >>

 

Reacties 

 
#2 Eelke droomt 17-08-2012 13:35
Hoi Martine, bedankt voor je reactie! Altijd goed om te horen als iemand weer 'heerlijk heeft gedroomd'. In mijn boekje 'Bed en Breakfast zonder drempels' staat een uitgebreid verhaal over de Slapende Kater, inclusief foto's. Ik zet hier nu voor de duidelijkheid ook even een foto van de badkamer bij.
Citeer
 
 
#1 Martine des Tombe 15-08-2012 14:43
Ik ben nu twee keer in de Slapende Kater geweest. Mij bevalt her daar prima. mooi licht appartement. Prachtig uitzicht aan alle kanten van de boerderij. Wil en henk Heijs zijn zeer gastvrije mensen. Voor mij is het appartement voldoende aangepast.
In de douche staat een los douchestoeltje dat voor sommigen misschien niet voldoende is. De WC heeft één beugel en een handgreep.
Voor wie het in detail wil zien : ik heb foto's van de badkamer en de entree.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen