In de boekhandel
Banner
Volg ons!
Dutch English French German
Home Friesland Oppe Klincke

Oppe Klincke

Friesland

oHotel pension Oppe klinckeFraneker - Hotel Pension Oppe Klincke ligt op 2 km van het stadje Franeker. Midden tussen de aardappel- en korenvelden in een mooie Friese boerderij zijn twee appartementen en twee studio's gemaakt. Allemaal met eigen sanitair, eigen ingang en terras en volledige keuken of kitchenette. Appartement Andringa is rolstoeltoegankelijk en ziet er knus uit. Mooie houten vloer en een extra bedstee in de woonkamer (twijfelaar).

 

Voor het ontbijt kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet in de ontbijtruimte. Oppe Klincke is een ideale uitvalbasis voor een heerlijk verblijf in Friesland. Wandelen of winkelen in `t stadscentrum van Franeker, hier vind je ook verschillende restaurants en het wereldberoemde Planetarium van Eisinga. En het is maar 11 km rijden naar de veerhaven voor de boot naar naar Terschelling en Vlieland. Dus genoeg te doen hier.

 

Over de toegankelijkheid

Appartement Andringa is rolstoeltoegankelijk. Er is een ruime badkamer met inloopdouche en verhoogd toilet met opklapbare beugels. De douchestoel op de foto op de website van Oppe Klincke is helaas door roest aangetast en weggehaald. Er is wel een kruk beschikbaar. De aparte slaapkamer is ruim genoeg om aan beide zijde met de rolstoel naast het bed te komen.

 

Naar de website van Oppe Klincke.

Wij zijn hier (nog) niet geweest. Laat jij weten hoe het is?

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen